Christopher inden 'X Factor'-live: Sætter ord på hustruens shitstorm

Der er ingen tvivl om, at Christopher støtter sin hustru, men det har været hårdt at være tilskuer til al den kritik.

Musiker Christopher Nissens hustru Cecilie Haugaard havnede i noget af en shitstorm efter udgivelse af sin nye bog 'Instagrim', som handler om at være influencer på de sociale medier.

LÆS OGSÅ: Christopher til 'X Factor' finalen 2024: Giver konkrete råd til finalisterne

Flere medier kaldte bogen "hyklerisk" og "dobbeltmoralsk", og for manden Christopher var det også en hård omgang at være vidne til, det sætter han ord på inden sin optræden i aftenens 'X Factor'-finale.

- At være væk fra hinanden er mega hårdt. Det vigtigste for Cecilie har været at komme ud med det her budskab og skabe en dialog om sociale medier, og hvordan vi bruger dem. Der er jo ingen af os, der har alle svarene, og derfor har hun også en masse eksperter med i bogen, fortæller Christopher til den fremmødte presse fredag aften og tilføjer:

- Det eneste, jeg kan sige, er, det er en vigtig samtale. Det er fedt, hun har fået åbnet den dialog, jeg er virkelig stolt af hende, og det er en sag, jeg kun kan bakke op om.

Ifølge Christopher har han prøvet på bedste vis at gribe Cecilie i stormvejret.

- Man er der jo, og jeg minder hende om, som man gør som partner, at hun har skrevet en mega fed bog, der er en god, ren og klar intention. Der vil altid være nogen, der giver dig et rap over næbet, når du stikker næsen så langt frem, det har jeg jo også selv prøvet nogle gange. Jeg har været der for hende og er stolt af hende, fortæller Christopher.

LÆS OGSÅ: De vandt 'X Factor': Sådan går det i dag