'Robinson'-Mie overrasker: Medvirker i ny DR-dokumentar

I en ny dokumentarfilm kommer seerne helt tæt på Mie Fitness.

For Mie Fitness, der blev et kendt ansigt, da hun medvirkede i 'Robinson Ekspeditionen', er der nok at se til.

Hun er nemlig aktuel i en mini-dokumentarserie på Ekstra Bladet, hvor seerne kan følge hendes kamp for at blive mor ved hjælp af kunstig befrugtning.

LÆS OGSÅ: Pitzner efter fængsel: Har været naiv

Men det er faktisk ikke det eneste tv-projekt, som tv-personligheden har gang i.

Det afslører hun overfor Realityportalen, da vi møder hende til 'Reality Awards' julefrokost 2023.

LÆS OGSÅ: Nu vender 'X Factor' tilbage

- Jeg er i gang med at filme noget med DR TV, samtidig med at jeg filmer det her med Ekstra Bladet, så jeg har rigtig meget at se til, siger hun.

Det er endnu en dokumentar, der er ved at blive produceret, hvor seerne ifølge Mie Fitness kommer helt ind bag facaden.

- Det handler ret meget om min fortid med træning. Både den måde jeg selv er blevet coachet på, og de ting jeg har budt min krop. Men det handler også om den måde, jeg selv coacher på i dag, siger hun og tilføjer:

- Jeg glæder mig til det, fordi jeg ser tilbage på mig selv med de øjne og de tanker, jeg har nu, og det tror jeg bliver ret spændende, og jeg glæder mig helt vildt, til det kommer, fortæller Mie.

LÆS OGSÅ: Ny stjernespiller: Datter af kendt håndboldspiller

På nuværende tidspunkt filmer de til dokumentaren flere gange om ugen, og ifølge 'Robinson'-stjernen er der udsigter til, at den udkommer i starten af 2024.

Vil bryde tabuer

Selvom man ifølge Mie Fitness kan slå sig lidt på at dele ud af sig selv, fordi nogle dømmer hende, så er der en helt særlig årsag til, at hun gør det.

LÆS OGSÅ: 'Robinson'-Mie afslører: Dater ny flamme

- Mange af de ting, jeg taler om, er emner, der er tabubelagte, og tingene er kun et tabu, fordi folk ikke taler om det. Så når folk begynder at tale om det, så bliver det mindre tabubelagt, siger hun og tilføjer:

- Men jeg synes også, at jeg ofte får positiv response på at dele ud og for i virkeligheden bare at være ægte, afslutter hun.

LÆS OGSÅ: Midt i babylykke: Lambang registreret som alenefar