Pitzner efter fængsel: Har været naiv

Nu tager diamantdronningen bladet fra munden.

Det er vist de færreste, der ikke efterhånden er klar over, at Elvira Pitzner lige nu befinder sig i en gedigen kattepine.

Hun er nemlig blevet anmeldt af ekskæresten Milad Saadati, som beskylder diamantdatteren for at have været ham utro, hvilket har resulteret i en varetægtsfængsling - og senere løsladelse - i ørkenstaten Dubai, hvor utroskab straffes hårdt.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne er gravid med tvillinger

Pitzner-familien har de seneste dage, mens sagen har fyldt spalterne i de danske medier, holdt sig i baggrunden, foruden en enkelt udtalelse om, at familien selvsagt er dybt berørte af situationen.

Men nu tager Pitzner-overhovedet atter bladet fra munden i et opslag på sin Instagramprofil.

- Flere har nok set Elviras ekskæreste ytre sig med en række grove beskyldninger især på de sociale medier og i diverse nationale medier. Pressen har herefter søgt “Elviras side af sagen”, for at give hende muligheden for at forsvare sig, skriver Katerina og fortsætter:

LÆS OGSÅ: 'Årgang 20'-Maria afslører endnu en stor nyhed

- Men denne kamp bør hverken foregå i medierne eller på de sociale medier. Og så er den knap så fantasifuld og dramatisk, som den bliver gjort til - hvis altså ikke lige den havde udspillet sig i Dubai.

Faktisk henviser Katerina Pitzner til datterens sag som værende kedelig.

LÆS OGSÅ: Røber detaljer om reality-comeback: Ikke som i gamle dage

- Elvira ville ham ganske enkelt ikke mere og er siden kommet videre i sit liv. End of story! I al sin banalitet er sagen et udtryk for, hvad der kan ske, når et forhold ikke slutter i enighed. Lige nu betaler Elvira prisen i den sammenhæng.

LÆS OGSÅ: Mark Worsten afslører: Har datet anden 'Gift ved første blik'-deltager

Imens krydser Katerina fingre for, at den lovgivende magt i ørkenstaten vil dømme retfærdigt - også selvom kulturen ikke er den samme som herhjemme.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 20'-Maria afslører endnu en stor nyhed

- Men har Elvira ikke været ret naiv? Jo, naiv og alt for godtroende. Tro mig, den byrde lever hun med hver eneste dag for tiden. Men det må være tydeligt for enhver, at dette ikke handler om at håndhæve et ægteskab, men om noget helt andet, afslutter Katerina.

Du kan selv se opslaget herunder: