(Foto: Krestine Havemann)
(Foto: Krestine Havemann)

Se 'De unge mødre'-deltager som skuespiller

Karrieren begynder at tage fart ifølge den unge mor, som ville have den amerikanske drøm.

Det er syv år siden, 'De unge mødre'-deltageren Nadia Shila Gozdan flygtede til USA med sin søn Kyle og moren Heidi. De endte med et liv på gaden, og Kyle blev tvangsfjernet og sendt tilbage til Danmark.

LÆS OGSÅ: Pitzner: De vil ikke hjælpe Elvira

På gaden mødte den unge mor dog Jeremy, som hun blev gift og fik tre børn med. De fik kæmpet sig væk fra livet på gaden, og selvom kærligheden brast, er Nadia Shila blevet boende med sine tre børn og sin mor i USA.

LÆS OGSÅ: Stor mystik: Er Amalie og Lotte genforenet?

Hun drømmer nu om at få en karriere som skuespiller, og ifølge hendes eget udsagn på Instagram ser den drøm ud til at være på vej til at blive til virkelighed. Her giver hun også sine 30.000 følgere en smagsprøve på, hvordan det ser ud, når hun er på skærmen.

- Poster det lige her også. Det her var det første projekt, jeg arbejdede på. Hvor jeg selv synes, at det er helt ad helvedes til, er jeg stadig lidt stolt. Jeg troede kun, at jeg ville kunne få baggrunds roller, og jeg var ved at miste håbet i år 2023, men hvor der er vilje er der vej, skriver Nadia Shila på Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: 'Landmand'-Gustav har fundet kærligheden

- Jeg har siden det her (November 2023) været på 3 andre projekter, som jeg også glæder mig til at dele med jer, når det kommer ud. Jeg håber, at få endnu flere spændende projekter her i år 2024.

LÆS OGSÅ: Nu er 'Årgang 20' tilbage: Her er datoen

Se videoen af Nadia Shila som skuespiller herunder: