Cellina Martinna
Cellina Martinna

Ung mor raser: Stop med at kommentere på min datters hudfarve

Martinna Petersen har fået nok af folks kommentarer.

For en måned siden blev Martinna Petersen fra 'De unge mødre' mor for fjerde gang, men den første tid har været hård for den unge mor. Hun har nemlig kæmpet en brav kamp for at få amningen op at køre, og først efter fire uger kunne hun endelig fortælle, at hun fuldammede sin datter.

LÆS OGSÅ: Saszeline alene igen: Brylluppet er aflyst

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Jackie Navarro fortæller, hvorfor hun er flyttet.

Derudover er datteren Haya ligesom sine tre brødre ramt af gulsot, og så har hun fået klippet sit tungebånd, som var lidt stramt og har måttet en tur til osteopat. Nu er der dog ved at falde ro på for den knap så lille familie, men der er lige én ting, som Martinna gerne vil gøre op med.

LÆS OGSÅ: Katerina: Elviras fremtid er usikker og uhyggelig

- Selvom det måske er skrevet i bedste mening, så synes jeg virkelig, det er ufedt, når der bliver kommenteret på min nyfødte datters hudfarve. Uanset om det er på grund af gulsot eller blot hendes fars filipinske gener, så synes jeg, det er upassende og unødvendigt - og jeg vil gerne frabede mig det, fastslår hun i en story på Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Sebastian Bull er blevet single

- Mine fire børn har alle haft gulsot og været meget gule de første par måneder af deres liv. Jeg kan huske med Luca, at jeg ofte brugte et filter, når jeg delte billeder af ham, fordi jeg simpelthen ikke magtede alle de kommentarer. Men jeg ønsker ikke at bruge filter endnu en gang. Hun ser ud, som hun gør, og vi har fuldstændig styr på hendes gulsot.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde afslører: Bad selv om ny værtstjans

Se Martinna og Mikkels fine børneflok inklusiv det nyeste skud på stammen herunder: