Sandras største ønske på datterens fødselsdag

Sandra Sommer har ét særligt ønske til datteren, Merles, fødselsdag.

Sandra Sommer, der er kendt fra tv-serien 'De unge mødre', gennemlever lige nu sit livs største sorg efter tabet af sin blot fireårige datter Merle tilbage i marts 2024.

LÆS OGSÅ: Charlotte Bøving i slem ulykke: Indlagt i Østrig

Sandra besøger hver dag og nogle dage flere gange om dagen datterens gravsted, hvor der er pyntet flot med regnbuer og enhjørninger. Men der mangler noget, som flere af Sandras følgere har bemærket. Der er nemlig ingen gravsten endnu.

- Stenen er stor, vi har nogle speciale ønsker, og ja alt tager tid. -Stenhuggeren er nok også en smule træt af mig efterhånden, fordi jeg ringer og mailer ofte. Men det er altså ikke bare lige til. Derudover er der også nogle regler for gravsten på en gravplads, da Merle er kistebegravet. Jorden skal sætte sig helt, inden man må komme en stor tung sten på - ca. 6 måneder, fortæller Sandra og fortsætter:

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-par er blevet skilt

- Men da Merle har en dobbelthave (dobbelt gravplads), kan den sagtens placeres i den side, hun ikke er begravet i, men det vil kræve en forflytning af stenen på et andet tidspunkt. Men det er heller ikke lige til, da stenen skal stå solidt, støber de et lille fundament, så stenen ikke vælter, den er nemlig KÆMPE stor, skriver Sandra i et længere opslag på Instagram.

Sandras datter, Merle, ville være blevet fem år den 10. juli i år, og Sandra har et ønske for dagen.

- Mit største ønske er, at den (gravstenen red.) er der på hendes fødselsdag, skriver Sandra.

LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson skal til møde med statsministeren: En kæmpe sejr