'X Factor'-optræden og ødelagt brudekjole: Geggo og Cengiz afslører vilde detaljer fra brylluppet

Det gik bestemt ikke stille for sig, da Geggo og Cengiz i 2019 sagde deres 'ja' til hinanden.

På trods af, at Stephanie "Geggo" Karma Salvarli og Cengiz Mads Salvarli blev gift for rullende kameraer i 2019 i 'Familien fra Bryggen', har de formået at holde den efterfølgende festivitas ganske privat.

Lige indtil nu, hvor parret i anledningen af deres bryllupsdag deler særlige detaljer fra kærlighedsfejringen i deres podcast 'Geggo & Cengiz - Helt Ærligt'.

Blandt andet løfter de sløret for, at en stor del af bryllupsgæsterne slet ikke anede, hvor de skulle til bryllup henne før blot kort tid inden afgang - og at der derfor var blevet lejet en bus, der kørte dem i samlet flok mod Kokkedal Slot, hvor brylluppet, der varede tre dage, foregik.

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen afslører familieforøgelse

- Vi ville jo helst ikke have, at pressen vidste, hvornår vi skulle giftes. Så derfor vidste de fleste af vores gæster faktisk ikke, hvor vores bryllup skulle holdes, fortæller Geggo og understreger:

- Det var ikke, fordi vi ikke stoler på vores gæster, for vi havde faktisk kun inviteret de nærmeste. Det var også for spændingens skyld. Det var sjovt at sige: 'Du skal møde op på Sundbyvester Plads, der er en bus'.

LÆS OGSÅ: Reality-babe er blevet single

Netop den fine lokation på Kokkedal Slot spændte dog også ben for tv-optagelserne. Da tiden var inde til at åbne hinandens morgengaver, måtte Cengiz nemlig rykke fra slottet, hvor han havde overnattet med deres fælles datter Alba, hen på et nærliggende hotel, da de ikke havde tilladelse til at filme indendørs.

Morgengaven, Geggo havde købt til dengang kommende husbond, var intet mindre end et Rolex Day-Date, der - til Cengiz' store ærgrelse - viste sig at være alt, alt for stort.

Heldigvis var Stephanie da allerede et skridt foran. Hun havde nemlig sørget for, at sælgeren stod klar til at tilpasse uret - på dagen, vel at mærke.

LÆS OGSÅ: Efter ‘Bachelor’: Har brug for psykologhjælp

'X Factor'-besøg

Som en overraskelse for parret, havde nogle venner arrangeret, at en 'X Factor'-deltager, som særligt Geggo var stor fan af, kom forbi og gav et nummer.

Men også det kom til at skabe utilsigtede problemer.

LÆS OGSÅ: 'Sommerdrømme'-vindere har forladt Danmark

Under forretten havde Stephanie nemlig måttet indse, at den indkøbte vin var lige lovligt lækker, og derfor set sig nødsaget til at skrive lidt noter til sin tale ned i hånden.

Men det blev spoleret godt og grundigt, da 'X Factor'-deltageren Patrick gav sin optræden.

Patrick Smith fra 'X Factor' gav et nummer. (Foto: Janus Nielsen)
Patrick Smith fra 'X Factor' gav et nummer. (Foto: Janus Nielsen)

- Jeg er allerede halvsnaldret og sidder med min hånd på kinden - der kommer lidt tårer, lidt sved, lidt af det hele. Så da jeg går ud og tisser, så sidder hele min tale på min kind. Og det kan jeg jo ikke bruge til noget, så jeg freestylede, fortæller Geggo om sin tale til gemalen, hun da heller ikke husker meget fra grundet promillen.

LÆS OGSÅ: Forarget Christiane: Har aldrig set noget lignende

Det gjorde dog tilsyneladende ikke noget for Cengiz, der forsikrer sin hustru:

- Du var fuld, og det kunne man godt høre, det var superfint, og jeg var glad for din tale.

Sidst, men bestemt ikke mindst, kommer det i podcasten frem, at Geggo havde erhvervet sig en ekstra kjole, hun ville skifte til ved midnatstid, så hun uden problemer kunne danse til den lyse morgen.

LÆS OGSÅ: Lise Vandborg reagerer på beskyldninger om svindel

Et skifte, der dog fik et noget uheldigt udfald.

- Jeg kom til at ødelægge min brudekjole, fordi jeg fik klaustrofobi af, at jeg ikke kunne få knapperne op. Så jeg rev den bare op. Det fortrød jeg rigtig meget, fortæller Geggo.