Foto: Janus Nielsen
Foto: Janus Nielsen

Didde afslører: Det er helt slut

Det kække og kærlige venskab er fortid.

Det lå ikke i kortene, at Didde Skjelmose og Linse Kessler skulle være veninder. Slet ikke faktisk. For i teenageårene sladrede Didde til Linses 'hårde kæreste' og fortalte ham, at Linse havde været utro.

LÆS OGSÅ: Reality-babe er blevet single

Artiklen fortsætter under videoen.

Heldigvis endte Linse med at tilgive Didde, og i næsten 30 år har de haft et hjertevarmt og kækt venskab, som hele Danmark blev introduceret for i programserien 'Familien fra Bryggen'.

LÆS OGSÅ: Efter ‘Bachelor’: Har brug for psykologhjælp

Noget tyder dog på, at det ikke længere er så varmt og kækt.

I en spørgerunde på Instagram bliver Didde nemlig spurgt af flere følgere: Er dig og Linse stadig venner? Og det har Didde et kort svar til:

- NEJ, NO, NEIN, skriver hun.

Baggrunden for den cuttede kontakt kommer Didde Skjelmose ikke yderligere ind på.

Didde har dog tidligere fortalt, at de to veninder godt kan blive uvenner, når der sker store omvæltninger for den ene eller anden.

LÆS OGSÅ: Forarget Christiane: Har aldrig set noget lignende

Veninderne havde blandt andet en længere periode, hvor de ikke talte sammen, da Didde flyttede til Jylland med en kæreste. Derfor medvirkede Didde heller ikke i sæson 6 og 7 af 'Familien fra 'Bryggen'.

Realityportalen har forsøgt at få en kommentar fra Didde omkring årsagen til, at de to ikke længere er veninder, men hun er ikke vendt tilbage på vores henvendelse.