Forarget Christiane: Har aldrig set noget lignende

Christiane Schaumburg-Müller Åxman undrede sig, da hun så hendes pressefotos.

Christiane Schaumburg-Müller Åxman er blandt de kendte danskere, der i et nyt Viaplay-program kaldet 'The Journey', skal rejse gennem Nepal, når det får premiere 8. maj.

Da den tidligere tv-vært deltog i pressedagen for programmet og så de pressebilleder, der er blevet taget i forbindelse med det, blev hun dog mødt af noget af en overraskelse.

LÆS OGSÅ: DR-kendis jubler: Vi gjorde det!

Ifølge Christiane har fotografen nemlig været lige lovligt rundhåndet, når det kommer til billederedigeringen. Det påpeger hun i en story på sin Instagramprofil.

- Fotografen er da gået amok med redigeringen! Der er kort kontrast og farvemætning galore, skriver hun og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Vennerne fra 'Først til verdens ende': Her er vores store kærlighed

- Ved ikke, om det skulle ligne, vi havde fået solstik. Altså, det er helt vildt. Har aldrig set en redigering så vild!

Billederedigering har som bekendt længe været et yderst debatteret emne - og selvom man formentligt oftest sørger for, at man tager sig allerbedst ud, hvis man har gang i diverse redigeringsværktøjer, er situationen - ifølge Christiane - lidt en anden i dette tilfælde.

- Altså, lad os bare skrue ekstra op for alle kontrasterne i huden! Det er jo super flatterende! skriver hun med en tydelig ironi.

Christiane får selskab af tv-vært Anders Lund Madsen, fodboldkommentator Stig Tøfting, samt skuespillerne Søs Egelind, Josephine Højbjerg og Dulfi Al-Jabouri i 'The Journey' - hvad deres mening om billedredigeringen er, er endnu i det uvisse.

Christiane og de øvrige deltagere. OBS: Det er ikke dette billede, der er rettet kritik mod.
Christiane og de øvrige deltagere. OBS: Det er ikke dette billede, der er rettet kritik mod.

LÆS OGSÅ: Prinsesse Marie om kommende flytning: Et spændende kapitel