Michella, Mark og trillingerne er kommet hjem til tvillingerne. (Foto: 
Trine Berg/DR)
Michella, Mark og trillingerne er kommet hjem til tvillingerne. (Foto: Trine Berg/DR)

DR-kendis jubler: Vi gjorde det!

Der er for alvor smil at spore hos Michella Meier-Morsi fra DR-programmet 'Tillykke, I skal have trillinger!'.

Blandt de nye tiltag i den forsinkede finanslov for 2023 er ekstra barsel til tvillingeforældre. Det blev offentliggjort mandag.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea og børnene er efterlyst

Artiklen fortsætter under videoen.

LÆS OGSÅ: Linse husker Geggos biologiske far: En hottie

Det er noget, der i særdeleshed falder i god jord hos tvillinge- og trillingemoderen Michella Meier-Morsi, som længe har kæmpet for netop dette.

- Tvillinger og deres familier er kommet på finansloven, og får nu 26 ugers udvidet barsel, og jeg bevæger mig mellem at grine og græde hele tiden, skriver DR-deltageren i et opslag på sin Instagramprofil.

Det er ellers bare godt en måned siden, at regeringen stemte borgerforslaget ned.

LÆS OGSÅ: Prinsesse Marie om kommende flytning: Et spændende kapitel

- Men en samlet opposition - EN SAMLET! - gik sammen og fandt finansieringsmuligheder og fremsatte et nyt forslag, forklarer Michella.

Med den udvidede barsel får nybagte tvillingeforældre blandt andet mulighed for at være sammen om de små i deres første levetid, og det giver ifølge Michella Meier-Morsi forudsætningerne for en bedre start på familielivet.

LÆS OGSÅ: 'True Love'-par tager stor beslutning

- Jeg ville ønske, at det her var en gave, jeg havde kunnet give mine egne tvillinger og trillinger… Men i stedet kan jeg en dag fortælle dem, at de var med til at ændre loven. At deres fødsel har været med til at give et hav af andre børn og familier en bedre start. Og det håber jeg, at de vil være lige så stolte af som mig, skriver Michella.

LÆS OGSÅ: Til verdens ende på kemopiller: Seje søstre