Afslører nyt job

Det er et helt særligt sted, 'Familien fra Bryggen'-stjernen har fået arbejde.

Niels Laigaard, bedre kendt som Moster Niller, kommer til at tilbringe en god rum tid i toget mod Jylland det næste års tid.

I morgen, tirsdag, har han nemlig første arbejdsdag som underviser i linjefaget 'Makeup & Styling' på Højer Designefterskole i Sønderjylland.

LÆS OGSÅ: Sara Maria deler trist nyhed: Faren skal på hospice

Til HER&NU/Realityportalen fortæller Moster Niller, at selvom det ikke bliver en debut som læremester, er det første gang, han skal undervise et hold mere end blot en enkelt gang, og uddyber:

- Jeg skal være fast linjelærer, så jeg skal være der hele året. Jeg underviser som hovedregel en hel dag om ugen - hver tirsdag. Men nogle gange skal jeg være der en hel uge eller to dage, det er lidt forskelligt.

Trods den lange distance fra bopælen i hovedstaden, gør 'Familien fra Bryggen'-kendissen sig altså ikke tanker om at rykke teltpælene op og flytte til det jyske - heller ikke, selvom han faktisk har et ganske særligt forhold til netop Højer Designefterskole.

- Jeg var blandt efterskolens første hold af elever, da de åbnede, og nu skal jeg undervise der, fortæller en stolt Moster Niller, der var elev på efterskolen i skoleåret fra 2007 til 2008.

LÆS OGSÅ: Se 'Årgang 0'-Christian i aktion som ejendomsmægler

På skolen skal Niels undervise både 9.- og 10.-klasseselever på blandede hold.

- Jeg har gjort mange tanker om aldersgruppe og hvad jeg kan byde dem på et helt år. Og hvad jeg kan give dem med videre til resten af deres liv, forklarer han og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Derfor vil 'Grænseløst forelsket'-deltager ikke hjælpe til i hjemmet

- Jeg husker selv den udvikling, man går igennem som menneske, når man går på efterskole, og jeg glæder mig meget til at kunne få lov til at være med til at hjælpe de unge mennesker på deres rejse.