Efter stor beslutning: Det skal hun nu

Nu ved Julie, hvad den snartkomne frihed skal bruges på.

For nylig kunne Julie Kriegler, der netop har medvirket i TV 2-programmet 'Bachelorette', fortælle, at hun har taget beslutningen om at sige sit faste job op - helt uden at have andet på hånden.

Men nu ser det altså ud til, at Julie har fundet ud af, hvad hun skal bruge tiden på, efter hun 29. september har haft sin sidste arbejdsdag.

LÆS OGSÅ: Derfor vil 'Grænseløst forelsket'-deltager ikke hjælpe til i hjemmet

Det afslører hun i et opslag på sin Instagram-profil, hvor det lyder, at hun skal bruge seks uger på at rejse rundt i Asien.

- Jeg har i nogle år drømt om at rejse ud og se verden på en anden måde end de klassiske sommerferie- og storbyture, men der har været så meget andet jeg lige skulle, skriver hun blandt andet.

I opslaget fortæller Julie, at hun på sin rejse skal godt omkring på verdens største kontinent.

- Jeg starter på Bali og hopper lidt rundt på nogle af de forskellige øer dernede og slapper af og holder ferie. Efter det går turen til det autentiske Vietnam, hvor jeg bare skal have en på opleveren, skriver hun og fortsætter:

LÆS OGSÅ: 'Robinson'-deltager gift: Overrasket af Kjeldbjerg

- Og til sidst slutter jeg af i Japan, som er et land jeg altid har drømt om at komme til - fordi jeg har en forestilling om, at det er så anerledes fra alt, hvad man kender til og så smukt på samme tid.

Se hele opslaget herunder: