Afslører vild beslutning: Det føles rigtigt

Når man ikke er glad i det, man er i, er det sundt at flytte sig.

Julie Kriegler har netop været aktuel i TV 2-programmet 'Bachelorette', hvor hun for mange er blevet et kendt ansigt og derigennem har opbygget en stor følgerskare på Instagram med mere end 100.000 følgere.

LÆS OGSÅ: 'Ex on the Beach'-stjerne afslører graviditet

I Julies seneste opslag på Instagram deler hun nogle meget personlige overvejelser, som nok vil være til stor inspiration for mange, der har det som hende.

- Jeg har sgu gjort noget lidt vildt… Synes jeg selv, indleder Julie og fortsætter:

- Jeg har over en længere periode gået og ikke været glad det sted, jeg brugte halvdelen af mine vågne timer. Mit job. Så jeg har simpelthen valgt at sige op i sidste uge uden at have et nyt eller et andet job.

Gennemtænkt?

Selvom Julie mener, at det for mange kan lyde uovervejet, så forsikrer hun sine følgere om, at det ikke er en beslutning, hun er kommet let til.

- Det er meget gennemtænkt og noget, jeg har brugt de sidste mange måneder på at mærke efter omkring, hvad der rent faktisk gør mig glad, og hvad der ikke gør. Mit liv er i hvert fald for kort til, at jeg skal være i ting, der ikke gør mig glad, fortæller Julie, der er sikker på, at noget nyt og spændende venter.

- Jeg skal prøve at finde min hylde og min plads, hvor jeg passer ind, som er noget, jeg har kæmpet med altid. Men jeg kan også mærke helt nede i min mave, at det er det rigtige for mig på nuværende tidspunkt, og det føles rart.

LÆS OGSÅ: Fantastisk sommer: Manu Sareen forlovet

Julie har sidste arbejdsdag den 29. september.