Derfor vil 'Grænseløst forelsket'-deltager ikke hjælpe til i hjemmet

Der er forskel på kønsrollerne i Danmark og Mexico, må Sille sande for rullende kameraer.

I anden sæson af det populære program 'Grænseløst forelsket' på Discovery+ møder vi 22-årige Sille fra Esbjerg, som har giftet sig med den 33-årige fremadstormende tatovør Fernando.

LÆS OGSÅ: Ny fyr i 'Grænseløst forelsket': Faldt for ladyboy på ferie med konen

Sille har opgivet livet i Danmark og er hovedkulds flyttet til Mexico. Hun kæmper dog med at finde sig til rette. Hun hader den stærke mad, kan ikke sproget og frygter at ende som mexicansk husmor.

LÆS OGSÅ: CHOK: Stig Tøfting erkender tumult med koncertgænger

Fernando ville dog ikke have noget imod, hvis der var lidt mere husmor i Sille, som ikke vil hjælpe til i hjemmet. Men i første afsnit forklarer Sille, at det ikke er, fordi hun er doven, som Fernando insinuerer, at hun ikke vil lave de huslige ting.

- Det er fordi, jeg ikke kan lide at gøre rent og lave mad, det interesserer mig ikke. Hvad gør du i huset? Bare fordi du kommer med pengene, betyder det ikke, at jeg behøver at gøre alt andet, lyder det fra Sille i en diskussion med Fernando, og overfor kameraet supplerer hun:

LÆS OGSÅ: Kommer der mere 'Balladen om kolonihaven'?

- Her i Mexico er der bare en større ulighed mellem kvinder og mænd, og sådan er det bare i Mexio. Det er ikke ligesom i Danmark, hvor alt er lige, og det har jeg skullet vænne mig rigtig meget til.

Man kan se første afsnit i den nye sæson af 'Grænseløst forelsket' på Discovery+.