Sille og Fernando fra 'Grænseløst forelsket'.
Sille og Fernando fra 'Grænseløst forelsket'.

'Grænseløst forelsket'-par afslører familieforøgelse

Der er sket store ting for Sille, Fernando og hunden Salsa.

Sille Klinge og Fernando Unda flyttede for nogle måneder siden til L.A., hvor Fernando arbejder som tatovør i West Hollywood. Flytningen er dog ikke det eneste store skridt, der er sket for parret fra 'Grænseløs kærlighed'.

LÆS OGSÅ: Se klippet: Tony og Saiyan viet blandt turister

Artiklen fortsætter efter videoen med Niels Erik fra 'Landmand søger kærlighed'.

Deres hund Salsa på halvandet år, som de naturligvis har taget med fra Mexico, er nemlig blevet storebror.

LÆS OGSÅ: 'Grænseløst forelsket'-par er blevet forældre

- Vi fik Guacamole for tre uger siden, og hun er tre måneder gammel. De elsker hinanden! Og Salsa elsker at lege med Guaca. Han er så tålmodig med hende, og hun får bare lov til alt med ham, uden at han siger noget. Han er også meget træt om aftenen nu, fortæller Sille med et grin og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Gustav har solgt sin virksomhed

- Han lærer hende ting. At sidde, at give pote og så videre. Når vi siger “sit”, og hun ikke gør det, så tager salsa lige poten på hendes numse og får hende til at sætte sig ned.

I 'Grænseløst forelsket' kan man se Sille og Fernando være uenige om de huslige pligter, og Sille lader til helst at ville sove dagen væk. Men kort efter optagelserne blev Sille diagnosticeret med sygdommen Lupus, og efter hun er begyndt på medicin, er det et helt nyt liv, hun har fået med medicin og flytning.

LÆS OGSÅ: Ankerstjernes store sorg: En meget mørk dag

- Jeg stresser meget mindre generelt, hvor jeg stressede rigtig meget i Mexico. Her er jeg i det og kan være i mig selv. Jeg har det rette medicin, så jeg er heldigvis ikke påvirket på samme måde af min sygdom. Alt det gør jo, at vi har det meget bedre, og at vi begge går på de rigtige kompromiser, at vi begge accepterer hinanden, fortæller Sille, som er lettet over nu at være i behandling:

LÆS OGSÅ: Andreas Bo afslører særligt krav til Camilla

- Det giver en kæmpe frihed ikke at skulle bøvle så meget med det længere! Vi er ved at lave et change of status, hvilket gør, at jeg kan arbejde fuldtid som tatovør igen. Så advokatarbejdet står aldrig stille hos Fernando og jeg.

LÆS OGSÅ: Numse-Rasmus genkendt i swingerklubben: Lidt irriterende