Robin og Charity i 'Grænseløst forelsket'
Robin og Charity i 'Grænseløst forelsket'

Efter lang kamp: Endelig sammen igen

Robin Cox kan endelig sænke sine skuldre efter en lang kamp.

Robin Cox og Charity har delt deres kærlighed på godt og ondt i tv-programmet 'Grænseløst forelsket' på Discovery+ og Kanal 5. Det er ikke nemt at forelske sig uden for landets grænser, men trods modstand har parret aldrig mistet håbet, og nu har det båret frugt.

LÆS OGSÅ: Tine Gøtzsche med i ikonisk tv-program

Artiklen fortsætter under videoen af Tony fra 'Grænseløst forelsket'.

Det fortæller Robin til HER&NU, da vi møder han til fødselsdagsreception hos PR-agent Christel Hammer.

- Charity fik i første ombæring afslag på visum, fordi vi søgte visum fra Thailand, og det forvirrede dem, at en fra Uganda søgte fra Bangkok, fortæller Robin.

LÆS OGSÅ: Efter kræftforløb: Nu skal Winnie opereres

Har man set 'Grænseløst forelsket', ved man, at parret rejste til Thailand, da Charity var gravid for at kunne være sammen, og hun endte med at føde i Thailand.

Stort savn

Det lykkedes dog ikke parret at rejse sammen fra Thailand til Danmark, hvor de ønskede at starte familie. Efter et halvt år tog Charity tilbage til Uganda med datteren, og Robin tilbage til Danmark.

Kun afbrudt af en kort ferie i juni, måtte Robin undvære sin datter og kæreste fra april til august, hvor det lykkedes Charity at få visum.

- Nu er vi her, og nu er der styr på tingene her, og vores datter Luna er startet i vuggestue, fortæller Robin hvis datter snart er 14 måneder.

- Hun er begyndt at gå og har det rigtig godt. Hun er faldet godt til. Charity har det lidt med kulden, så hun kæmper lidt der, men hun har det godt.

LÆS OGSÅ: Royal forvirring: Frederik er kronprins flere år frem

Charity er ifølge Robin startet på sprogskole i Helsingør og har fået opholdstilladelse indtil 2025.

- Det er to år ad gangen, og så skal hun søge igen, fortæller Robin, der ikke regner med, det bliver et problem at få forlænget.

LÆS OGSÅ: Efter 'Robinson': Tais har fundet kærligheden

Ikke gift

Robin og Charity er endnu ikke gift, men ifølge Robin er det planen, de skal giftes.

- Det regner vi med at blive, men der har været så meget andet, fortæller Robin, der stadig arbejder med lokalradio i Rørvig, Nivå og Roskilde, mens parret selv bor i Hørsholm.

LÆS OGSÅ: 'Landmand'-Gustav viser ny kæreste frem

Lige nu ved Robin ikke, om seerne får dem at se igen på tv.

- Vi har ikke hørt noget, men hvis de spørger, siger vi ja. Vi har begge været glade for oplevelsen og siger gerne ja til mere. Det er sjovt. slutter Robin.

LÆS OGSÅ: Ombejlede Sussi: Kysser med 'Gift ved første blik'-fyr