Sille og Fernando i 'Grænseløst forelsket'
Sille og Fernando i 'Grænseløst forelsket'

'Grænseløst forelsket'-par: Det, der ikke måtte ske, er sket

Der var én ting, Sille ikke ville ende med, men sådan er det nu blevet.

I 'Grænseløst forelsket' kan man ikke være i tvivl om, at Sille Klinge ikke har en drøm om at være husmor og gå derhjemme og lave mad, gøre rent og holde hus, mens hendes mand tjener pengene. Alligevel er det sådan, det er nu.

LÆS OGSÅ: 'Landmand'-deltagere afslører: Vi kendte hinanden inden optagelserne

- Mig og Fernando er flyttet til L. A. nu. Vi kunne begge mærke til sidst, hvor ensom, jeg havde udsigter til at blive i Mexico, hvis han smuttede til L.A.. Og vi vil jo gerne bygge et liv sammen, hvilket er svært at gøre, hvis den ene part smutter fra den anden. Det var på mange måder et svært valg, men samtidig nemt. Og vi er begge super glade for, at vi valgte at flytte begge to, fortæller Sille og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Oliver Erngart afslører stor beslutning: Han er tilbage

- Jeg er blevet en housewife her i USA. Det, der ikke måtte ske, er sket. Jeg gør rent hver dag, jeg passer vores nye hund, jeg laver mad næsten hver dag, jeg går med hundene mindst fire gange om dagen, og ja, jeg gør alt, jeg kan. Fernando han hjælper meget mere til, når han kan. Så han går med hundene om morgenen, vi tager begge dem til stranden, op i bjergene osv., og én gang i måneden tager både Fernando og jeg og laver hovedrengøring sammen.

For Sille er det ikke kun flytningen, der har betydet en ny start. Under optagelserne til programmet, som man nu kan se på tv, var hun under udredning for en sjælden sygdom, som hun nu er blevet diagnosticeret med og får medicin for. Og det betyder en verden til forskel for danskeren.

LÆS OGSÅ: Jacob Risgaard følger trop: Færdig i 'Løvens Hule'

- Jeg stresser meget mindre generelt, hvor jeg stressede rigtig meget i Mexico. Her er jeg i det og kan være i mig selv. Jeg har det rette medicin, så jeg er heldigvis ikke påvirket på samme måde af min sygdom. Alt det gør jo, at vi har det meget bedre, og at vi begge går på de rigtige kompromiser, og at vi begge accepterer hinanden, fortæller Sille.

LÆS OGSÅ: Mette Sommer på usikker grund: Søger hjælp

Vil blive i USA

Hun planlægger dog ikke at være hjemmegående husmor for evigt, selvom hun nyder livet i USA.

- Vi er ved at lave et change of status, hvilket gør, at jeg kan arbejde fuldtid som tatovør igen. Så advokatarbejdet står aldrig stille hos Fernando og jeg, fortæller Sille og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Landmand-Gustav forklarer: Derfor skulle Lærke hjem

- Vi vil gerne være her fast. Vi har mange planer og drømme, som vi kan udleve her. Vi har lejlighed, bil og et liv her nu, som vi er rigtig glade for. Vi håber om et år eller to at kunne købe hus med have til hundene her i L.A. For mig er tatovør-livet ikke noget, jeg vil for altid, men man skal jo spare op, så man kan udleve andre drømme.

LÆS OGSÅ: Efter lang kamp: Her er Amalies nye liv

I USA har Sille og Fernando fået en hund mere, så Salsa har fået selskab af hunden Guacamole.