Sille og Fernando fra 'Grænseløst forelsket'.
Sille og Fernando fra 'Grænseløst forelsket'.

Det ser man ikke på tv: "Dovne"-Sille lider af sjælden sygdom

Der er en god forklaring på, at man ser Sille sove til langt op ad dagen i 'Grænseløst forelsket'.

I anden sæson af 'Grænseløst forelsket' stifter seerne bekendtskab med blandt andet Sille og Fernando, som bor i Fernandos hjemland Mexico. Det er dog tilsyneladende ikke nemt for Sille at bo i Mexico, da hun ikke taler sproget, ikke kan lide mexicansk mad og ikke har så meget arbejde.

LÆS OGSÅ: Julie Kriegler afslører ny kæreste

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Geggo fortæller om deres hus.

Derudover er der stor forskel på kønsrollerne i Danmark og Mexico, og Sille bryder sig ikke om at lave husligt arbejde. Derfor har man indtil videre set parret skændes en del i programmet, og Sille får en hård medfart på de sociale medier, hvor seerne kalder hende en irriterende og doven dyreplager.

LÆS OGSÅ: Efter dom: Nu har Teitur fået erstatning

Nu tager Sille dog bladet fra munden og italesætter kritikken af hende, det er nemlig langt far alt, man ser på tv.

- Jeg synes, det er så sjovt, at folk ikke kan se, at programmet selvfølgelig er blevet klippet til, at jeg skal fremstå mere doven, end jeg egentlig er. Som om at jeg ikke gider at gå med vores hund, som om at jeg ikke gør andet end at brokke mig. Let's be clear: Man ser det kun fra én side, fastslår hun i en story på Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: 'Bachelorette'-fyr tager stort skridt med ny kæreste

- Meget er klippet fra, blandt andet at jeg fortæller, at jeg i måneder hver eneste dag vaskede gulv, vaskede terrasse, vaskede op, tog vasketøj, sørgede for at min hund var ude at gå mindst tre gange om dagen, sørgede for at han var i hundepark og blev stimuleret mindst fire gange i ugen, og at jeg konstant legede med ham.

LÆS OGSÅ: Bag om bryllupsrejsen i 'Gift ved første blik': Her har deltagerne indflydelse

Synes programmet er klippet sjovt

Hun fortæller desuden, at man heller ikke ser, at hun faktisk arbejder 3-5 dage om ugen, og at alle hendes penge går til mad og husleje.

LÆS OGSÅ: Sofie Mai forelsket efter ferie i Portugal: Han er anderledes

- Min mand sagde faktisk den anden dag: Jeg har ikke opdaget før nu, hvor meget pres jeg egentlig lagde på dig i Mexico. Man ser heller ikke, hvor alene jeg var med alt, hvor alene jeg var generelt. Der er meget, som man ikke ser, det skal man altså huske på, fastslår Sille på Instagram og tilføjer:

- Det er reality, hvordan de har klippet optagelserne. Det gør mig intet, for både min mand og jeg synes, det er skidesjovt. Vi vidste, hvad vi gik ind til.

LÆS OGSÅ: Skadet i 'Korpset': Sæþór kæmper stadig

Lider af sjælden sygdom

Det eneste, der gør Sille vred, er beskyldningerne omkring dyreplageri, som hun slet ikke mener holder vand. Derudover så er der meget mere til historien om Silles manglende energi, end man ser på tv.

LÆS OGSÅ: Fanget på kamera: Geggo og Cengiz i vildt skænderi

- Inden optagelserne fandt vi ud af, at jeg havde en kronisk autoimmun sygdom, men vi vidste ikke hvilken før efter optagelserne. Det var lupus, så grunden til, at jeg sov så længe, var fordi, jeg var på fem forskellige slags medicin - en var en meget hård immun dæmper, så det gjorde mig sindssygt træt, undervægtig og svag. Jeg kan stadig godt lide at sove længe, men nej, jeg gør det ikke hver eneste dag, men altså b menneske vil jeg altid være, lyder det fra Sille, som fortsætter:

- Men ja, folk må skrive, hvad de vil, jeg griner bare af det, for jeg kender den sandhed, som man ikke altid ser på tv. Og nårh ja, jeg er faktisk blevet en housewife her i USA. Det, der ikke måtte ske, er sket, men Fernando hjælper også meget mere, når han har tid. The point is: Lad nu være med at tro på alt, man ser på tv, er den rene sandhed.

I 'Grænseløst forelsket' ser man, at Fernando skal flytte til Los Angeles, mens det er meningen, at Sille skal blive i Mexico. Men for nogle måneder siden flyttede Sille altså med sin mand.