Fra storbypige til 'landmand': Claus har ansat Nicoline

Claus Simonsen har formået at omvende storbypigen, som i dag hjælper til med landbrugsarbejdet på vingården.

I håb om at finde en at dele sit liv med på familiens gård i Haslev, valgte 35-årige Claus Simonsen at deltage i 'Landmand søger kærlighed' sidste år.

LÆS OGSÅ: Bjørli fra ‘Forræder’ ramt af blodprop i hjernen

I programmet faldt han pladask for Nicoline. Der var bare et problem. Hun havde sit liv i storbyen med lejlighed på Østerbro og arbejde hos et modebrand.

Dog kender kærlighed som bekendt ingen grænser, og kort efter programmet sagde Nicoline sit arbejde og sin lejlighed op og rykkede sydpå.

- I dag er Nicoline blevet ansat i mit firma, hvor hun i dag laver alt det administrative, fortæller Claus til HER&NU og tilføjer:

- Hun har overtaget flere af mine opgaver, og det har givet mig mere tid til andre ting.

Et 'natur'talent

Ifølge Claus har Nicoline flair for det administrative, men hun kan også sagtens hjælpe til i marken.

- Hvis der ikke lige er noget administrativ, så laver hun ting på gården. Hun har blandt andet lært at køre traktor, og det elsker hun. Hun er også skrap til det, fortæller han og tilføjer:

- Det er så dejligt, at hun er blevet en del af landbruget, og vores samarbejde fungerer rigtigt godt, og så giver det os også mere tid sammen.

Ud af huset

Selvom parret bruger størstedelen af deres tid på gården, kommer de også ud i ny og næ.

- Nicoline besøger tit sine veninder i København, og så er hun god til at arrangere, at vi skal ud og lave noget, fortæller Claus.

Sidst gik turen til ferieøen Hvar i Kroatien, hvor Claus gik på knæ og fik et rungende 'JA' på balkonen til parrets ferielejlighed.