Martin og Pernille skal giftes.
Martin og Pernille skal giftes.

Bag om bryllupsrejsen: Her har deltagerne indflydelse

Har du også undret dig over, hvad deltagerne har indflydelse over på bryllupsrejsen, så læs med her.

I fjerde afsnit af 'Gift ved første blik' drager deltagerne på bryllupsrejsen, hvor de skal lære hinanden at kende udenfor Danmarks grænser.

Artiklen fortsætter efter videoen:

Hvis du også har undret dig over, hvad deltager selv arrangerer, hvor længe de er afsted på bryllupsrejsen, og om de har indflydelse på destinationen, så er der gode nyheder.

LÆS OGSÅ: Fanget på kamera: Geggo og Cengiz i vildt skænderi

Det har Realityportalen/HER&NU nemlig spurgt nogle af deltagerne om.

- Som udgangspunkt bestemte vi selv, hvad vi gerne ville lave dernede, men salsa-daten var arrangeret for os. Det kan godt være, at de har grebet, at jeg på et tidspunkt har sagt, at jeg har gået til salsa i et par måneder for nogle år tilbage, fortæller 39-årige Michael og tilføjer:

- Det var en aktivitet på en time, og det, synes jeg, var meget passende. Men det var også rart, at vi også fik frihed til at gøre, hvad vi ville.

46-årige Pernille fortæller også, at hende og Martin var på et madlavningskursus, der blev planlagt af produktionen.

LÆS OGSÅ: Jens skuffet: Derfor skulle Lisbeth hjem

- Det foregik privat hos en pensioneret kvindelig advokat og hendes pilotmand, der lærte os at rulle pastaskruer og lave tiramisu. Det var virkelig underholdende, afslappet og noget, vi grinte meget af, fortæller Pernille om daten.

En kort fornøjelse

På skærmen kan det være svært at lure, hvor lang tid deltagerne faktisk er afsted på bryllupsrejse, da de oplever enormt meget på kort tid.

- Vi kom derned søndag aften og tog hjem igen tirsdag morgen, så det var rimelig begrænset med tid, fortæller Michael, der i programmet bliver gift med Jeanette.

LÆS OGSÅ: Niels Erik afslører: Kyssede bag kameraet

46-årige Pernille, der i programmet bliver gift med Martin, fortæller, at de også kun var afsted til Rom i 48 timer.

Det er heller ikke meget, at deltagerne er overladt til sig selv, da de har en videojournalist med sig.

LÆS OGSÅ: ’Sommerdrømme’-Maria i smertehelvede: Planlagde sin begravelse

- Vores videojournalist var med os hele tiden og filmer stort set alt. Vi havde dog en times tid på dag to, hvor Martin og jeg gik en tur alene i området og spiste frokosten ved polen, hvor vi ikke blev filmet, fortæller Pernille.

Ønsker til destination

Selvom deltagerne ikke har nogle indflydelse på eller viden om, hvor de skulle hen på bryllupsrejsen, så har de forud for afrejsen fået mulighed for at afgive nogle ønsker.

LÆS OGSÅ: 'Luksusfælden'-deltagere chokerer: Shopper for børnenes penge

- De spurgte, hvor vi godt kunne tænke os at komme hen, og jeg havde sagt, at jeg gerne ville til et lækkert, varmt sted, hvor der er noget kulturelt og gode badefaciliteter, fortæller 46-årige Martin.

Du kan se, hvordan det går deltagerne i 'Gift ved første blik' hver torsdag på DRTV klokken 6.00 og på DR 1 klokken 20.00.