Michael og Maria er blevet forældre

Parret har vente og vente, og endelig er deres datter kommet til verden.

Michael Sommer, der er kendt fra 'Gift ved første blik' og 'Ex on the beach' er blevet far. Ham og hustruen Maria fik den 15. marts en lille datter, det skriver Maria i et opslag på Instagram, som Michael har delt med HER&NU/Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Mille Dinesens hårde kamp: Vigtigt at tale om

- Velkommen lille Malia skat. Vi elsker dig højere, end ord kan beskrive, indleder Maria opslaget med flere fotos af den lille pige.

Malia kom til verden på Roskilde Sygehus fredag den 15. Marts kl 11:37. Parret havde drømt om at føde hjemme, men voldsomme veer gjorde, at det var nødvendigt at køre til en fødeafdeling.

- Veerne kom ud af det blå 04:30 torsdag, vi gik i gang med vores fine hjemmefødsel, hvor vores fantastiske jordemoder kom til os, skriver Maria og tilføjer:

- Vi var fødekar, fik dejlig pizza, hørte wellnessmusik, havde aroma terapi, og jeg fik akupunktur og massage. Men veerne tog voldsomt til, og det endte i så voldsomme smerter, at jeg ikke kunne trække vejret, da de tog enormt til, og følelsen af at blive kvalt samt smerte, det triggede mit ptsd, og jeg var ved at kollapse/miste bevidstheden helt. Vi nåede kun lige at lande på Roskilde med vores jordemoder kl. 23 cirka, hvor jeg var grå og fuldkommen mentalt og fysisk afkræftet.

LÆS OGSÅ: Kort efter Merles død: Kommunen ånder Sandra i nakken

Maria fik smertelindring og lagt epidural, og næste morgen var hun i aktiv fødsel.

- Da pressefasen så kom, gik der dog kun otte minutter fra første presseve, til hun var ude.

Parret kan nu nyde, at deres lille pige endelig er i deres arme.

LÆS OGSÅ: Badehotellets Grev Ditmar: Her er hans kæreste gennem 15 år