Gustav forklarer: Derfor skulle Lærke hjem

Gustav har nu valgt de piger, han skal have med hjem på gården.

I dagens afsnit af 'Landmand søger kærlighed' blev det Gustav Alshauges tur til at tage et af de svære valg. Efter en skøn gruppedate skulle han nemlig vælge én pige fra. Valget faldt på Lærke.

LÆS OGSÅ: Janni forklarer: Derfor har Karsten sat huset til salg

- Jeg blev klar over det, da vi havde alenetid. Der blev jeg klar over, vi ikke havde så meget til fælles, som jeg troede, da jeg læste brevet. Jeg havde fået en anden fornemmelse af hende, fortæller Gustav og slår fast, at brevet levede op til forventningerne, men at kemien ikke var der.

- Snakken gled ikke så nemt, som den gjorde med de andre piger. Det var egentlig det, valget faldt på. Grobunden for et godt forhold er, at man kan snakke sammen, og hvis det allerede på anden date ikke fungerer optimalt, så følte jeg, der var bedre chancer hos de andre piger.

LÆS OGSÅ: Efter lang kamp: Her er Amalies nye liv

De tre piger, der nu skal flytte ind på gården hos Gustav, giver ham til gengæld sommerfugle i maven.

- Der er tre skønne piger tilbage. De er tre piger, der er gang i og som har ambitioner for livet og som tør sige deres mening. Det er fedt at få respons og ikke bare blive snakket efter munden, så jeg fik da lidt sommerfugle i maven efter det svære valg var taget, afslører Gustav.

LÆS OGSÅ: Maria Fantino er ikke nervøs: Vil skære igennem