Tony og Saiyan i tvivl om fremtiden

Det er ved at være sandhedens time for det forelskede par.

I 'Grænseløs kærlighed' er Tony og den thailandske ladyboy Saiyan lige blevet gift på en strand i Thailand, men hvedebrødsdagene bliver hurtigt afbrudt af de alvorlige fremtidsudsigter.

LÆS OGSÅ: Godt nyt: 'Nak & Æd' vender tilbage

Selvom de har giftet sig, er det nemlig langt fra sikkert, at Saiyan kan komme med Tony til Danmark, som er drømmen. Der er i ugens program kun én uge til, Tony skal tilbage

LÆS OGSÅ: Irina afslører: Fik ubuden gæst i soveværelset

- Vores drøm er, at vi kan bo i mit hus i Danmark, og så i den danske vinterperiode kan vi bo i Thailand hjemme i landsbyen, og så kan jeg hjælpe til ude på farmen.

Tony: Chancerne er minimale

Tony håber på at få Saiyan med til Danmark, købe hende en motorcykel og leve som mand og kone. Han er endda parat til at flytte til Sverige, hvis det er det, det kræver, for han har ikke meget tiltro til det danske system.

LÆS OGSÅ: Sussi afslører ny yngre kæreste

- Saiyan håber jo selvfølgelig. Jeg nænner ikke at fortælle hende, at chancerne er meget meget minimale, med den lorteregering vi har. Hun er overbevist om, at det lykkes for os. Jeg har fandeme godt nok mine tvivl.

LÆS OGSÅ: Christina efter 'Landmand søger kærlighed': Har fået en kæreste

Idet Saiyan er ladyboy, er Tony og Saiyans ægteskab ikke gyldigt i Thailand, hvor det ikke er tilladt for to mænd at gifte sig.