Rasmus fra 'Singleliv': Mit nytårsforsæt er at tabe mig, få en god tur til Afrika, få en kæreste, få mere sund mad, få succes i livet, have et godt helbred og bare have et godt humør og en masse gode oplevelser. (Foto: Janus)
Rasmus fra 'Singleliv': Mit nytårsforsæt er at tabe mig, få en god tur til Afrika, få en kæreste, få mere sund mad, få succes i livet, have et godt helbred og bare have et godt humør og en masse gode oplevelser. (Foto: Janus)

Numse-Rasmus genkendt i swingerklubben: Lidt irriterende

Det faldt ikke i helt god jord til at starte med.

For år tilbage var Rasmus Billing Birnbaum, bedre kendt som 'Numse-Rasmus', mere eller mindre fast inventar på skærmen.

Mest kendt er han nok fra at have medvirket i hele syv sæsoner af Kanal 4-programmet 'Singleliv', hvor han da også fik sit kælenavn grundet sin hang til store bagdele.

LÆS OGSÅ: 'Robinson'-deltagere skuffet over Kjeldbjerg

Artiklen fortsætter under videoen.

Derudover har den 49-årige tv-kendis kunnet opleves i adskillige programmer, herunder 'Et ton cash' 'Farmen', 'Danmark har talent', 'Wiped Out', 'X Factor' og 'Helt i skoven'.

Foruden et kort gensyn med Rasmus i DR-programmet 'Du så os date' fra 2021, er det dog efterhånden en god håndfuld år siden, den numseglade nordjyde havde sin storhedstid på skærmen.

Alligevel oplever han altså stadig at blive genkendt - og det et sted, de færreste formentlig kunne tænke sig det. Nemlig i den swingerklub, han er medlem af og jævnligt besøger.

Det fortæller han i 24syv-podcasten 'Tsunami'.

- I starten var det lidt irriterende, men folk ved, hvem jeg er dernede, og det har også været hyggeligt, fortæller Rasmus og tilføjer:

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Her er Geggo og Cengiz' nye program

- Så lægger de det til side, for når man går i klub, har man også den her med, at man er ærlige overfor hinanden, man respekterer hinanden og går kun dertil, hvor man har lyst til at gå til, og så er den lukket. Folk er meget respektfulde overfor hinanden.

Realitystjernen kan da også i udsendelsen berette om, at det særligt er såkaldte gangbangs, der er drivkraften for at besøge swingerklubben.

- Gangbang, det synes jeg er vildt fedt. Jeg kan godt lide, at der er mange om en eller to kvinder. Hun sidder bare og tager imod og elsker det, forklarer han.