Jannich vraget af samtlige kvinder: Sætter spørgsmålstegn ved én ting

Han var klar til at give kærligheden en ordentligt chance, da han sagde ja til 'kærlighed hvor kragerne vender'. Men var alle kvinderne det?

Efter en date i bowlinghallen stod Emilie Schøtt pludselig og bankede på døren til drengenes murstensvilla i 'Kærlighed hvor kragerne vender'. Hun havde nemlig en trist besked til Jannich Damkjær Hansen.

- Jeg har egentligt besluttet mig for, at jeg ikke synes, at vi skal fortsætte, lød beskeden.

Artiklen fortsætter under videoen.

Emilie blev den fjerde pige til at trække sig fra programmet og sige farvel til Jannich før tid. Det har fået Jannich Damkjær Hansen til at stille spørgsmålstegn til sig selv - men mest af alt stiller han et stort spørgsmål til produktionen og pigernes intentioner.

- Jeg er i tvivl, om alle pigerne var her af de rigtige årsager. Emilie trak sig jo blandt andet, fordi hun skulle møde min familie. Det blev for seriøst for hende. Men hvis man har set programmet, ved man jo, at det er en del af præmissen, fortæller han.

LÆS OGSÅ: Christiane mistede sit ufødte barn: Vender sorgen til taknemmelighed

Jannich: De gik ikke helhjertet ind i det

Jannich Damkjær Hansen gik selv all-in i datingprogrammet. Derfor frustrerer det ham, at han føler, at nogle af kvinderne kun var der halvt.

- Det virkede som om, at produktionen havde trukket nogle af pigerne lidt frem fra gemmerne, og at de havde kontaktet og castet dem. Derfor gik de piger nok ikke helhjertet ind i programmet - i hvert fald ikke på samme måde som os fyre. Emilie er en mega sød pige, men hun er blandt andet en af dem, som tidligere har medvirket i andre programmer, forklarer Jannich.

LÆS OGSÅ: ‘FBOY Island’-Mantas i selskab med Stephania Potalivo

Emilie BLEV kontaktet, men...

Produktionen bag programmet bekræfter, at de kontaktede Emilie. De har dog ikke yderligere kommentarer. Det har Emilie Schøtt til gengæld. Hun afviser nemlig, at hun ikke gik helhjertet ind i datingeksperimentet.

- Jeg havde været single i 3-4 år, da jeg blev kontaktet. Jeg savnede virkelig den der tosomhed. Så jeg gik ind i det med fuldt hjerte. Jeg så det som en god mulighed, og jeg var åben og klar på at finde kærligheden, lyder det fra Emilie.

Set i bakspejlet

Hvis Jannich Damkjær Hansen skulle gøre noget om i programmet, er han ikke i tvivl om, hvad det skulle være.

- Det er meget banalt. Jeg ville ha' valgt nogle andre piger eller rettere sagt: Jeg ville gerne have haft Maja og Monique med på date, lyder det.

LÆS OGSÅ: Regitze sætter ord på bruddet: Jeg elsker ham stadig

Efter optagelserne har Jannich dog hverken givet det et skud med Maja eller Monique . Til gengæld får han i slutningen af aftenens program en besked fra Kimmi, som han også valgte fra efter deres speeddates i programmet.

Man kan se, om det bliver til noget mellem de to på TV 2 tirsdag klokken 20.00 eller på TV 2 PLAY.