'Paradise'-stjerne afslører stor beslutning

Reality-baben har besluttet sig for at vende ryggen til Danmark.

Nadja Hansen, som for nylig blev single igen, har igennem de sidste år rejst en del, men hendes rødder har stadig været plantet i Danmark. Nu er det dog slut, det afslører hun på Instagram.

LÆS OGSÅ: 'Kontant'-vært blev tilbudt en halv million for at tie

- Jeg har sagt mit job op og købt en enkeltbillet til Mallorca! Jeg ved ikke helt, hvad planen er. Men det er heller ikke vigtigt. Jeg ved bare, at den ø har stjålet mit hjerte. Og nu vælger jeg at følge det. Jeg rejser d. 19. Skal lige have ‘overstået’ Copenhagen marathon, skriver Nadja, som ikke ved, hvor længe hun bliver på Mallorca.

- Jeg elsker uvisheden omkring det. Friheden. Min Instagram giver mig muligheden for at være alle steder i verden, men jeg har siddet i Danmark alligevel. Jeg har holdt mig selv og mine drømme tilbage, fordi jeg har følt, at jeg skulle være i Danmark på grund af job/karriere, venner og familie. Men jeg har indset, at mine venner og familie stadig vil være der, selvom jeg render hornene af i den store verden. Og at karriere ikke er alt. Man skal følge sin mavefornemmelse og sit hjerte.

LÆS OGSÅ: Michelle Kristensen afslører kønnet

Har krise

Således har Nadja altså valgt at sige sit job op hos Reality Awards til fordel for det frie liv, og overfor Realityportalen uddyber hun beslutningen.

- Jeg tror bare, jeg har sådan lidt kvart-vejs-krise. Jeg vil bare gerne ud og opleve et eller andet, for jeg føler lidt, jeg spilder min tid på bare at sidde i Danmark, når jeg kunne være rundt og opleve hele verden, og nu elsker jeg bare Mallorca, så nu vil jeg gerne lidt der og så hygge mig, fortæller hun og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Sødeste video: Christopher snyder datteren til kys

- Så jeg ved jo ikke, om jeg kommer til at være der i en måned eller mere, eller om jeg bare bliver træt af det efter tre uger. Jeg har jo heldigvis stadig min lejlighed her hjemme, den har jeg ikke opsagt, så den beholder jeg. Men nu må vi se, det bliver mega spændende.