Endnu mere 'Klovn' på vej

I det nyeste afsnit af Viaplay-serien ’All Inclusive’ lader Casper Christensen døren stå på klem for endnu en sæson af ’Klovn’, da komikeren har besøg af Ulrich Thomsen.

’Klovn’ er et af alletiders største danske satirehits, men til seriens fans store skuffelse er det flere gange blevet meldt ud, at ’Klovn’-citronen er blevet presset tilstrækkeligt, og at den næste sæson endegyldigt var den sidste.

LÆS OGSÅ: Superstjerne på hemmeligt besøg i Tivoli

Men som så mange gange før kan seriens loyale fanskare ånde lettet op.

Det kan de i hvert fald, hvis de har set det seneste af Casper Christensens nyeste skud påsin efterhånden bastante TV-stamme, ’All Inclusive’. Her fortæller han nemlig, at han vil lave flere afsnit af den tåkrummende komedieserie med hans trofaste partner, Frank Hvam, og ham selv i hovedrollerne.

Den 54-årige entertainer har i afsnittet besøg af skuespiller Ulrich Thomsen, som undrer sig over, at han aldrig er blevet tilbudt at medvirke i netop ’Klovn’:

- Var jeg aldrig oppe at vende til en rolle i ’Klovn’? Jeg ville skide gerne have været med nemlig, siger Ulrich Thomsen.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-vært afslører kæreste

Og det skal han da.

- Jeg laver noget mere, og så skal du være med, svarer Casper Christensen nemlig efterfulgt af hans velkendte, lune latter.

Sådan en kommentar efterlader nok den store, trofaste fanskare med et enormt smil og lysten til at udbryde ”fedt, fedt, fedt” i bedste Casper Christensen-stil.