'Paradise'-vært afslører kæreste

Nu er den labre 'Paradise'-vært ikke længere single.

I 2021 var Olivia Salo første gang med i podcasten '112 for knuste hjerter'. Her afslørede hun, at hendes ekskæreste, som hun mødte i 'Love Island', havde været hende utro.

LÆS OGSÅ: WOW: Se deres vilde tatovering

Nu er hun igen klar til at dele detaljer fra sit kærlighedsliv med Maria Jencel og resten af Danmark, og der er sket meget siden sidst.

Den unge tv-vært fortæller nemlig, at hun ikke længere single.

LÆS OGSÅ: Mikkel D efter 'Bachelorette': Afslører stor nyhed

Hun vil dog ikke fortælle detaljeret om sin nye kæreste.

- Det er et aktivt valg, jeg har taget, fordi der er kæmpe fokus på mit kærlighedsliv, da jeg er en offentlig person, og jeg er rigtig, rigtig sikker i den kæreste, jeg har i dag, men han laver noget helt andet end mig. Han er ikke et offentligt ansigt, så for hans og hans erhvervs skyld, giver det bare bedst mening, at han er anonym, fortæller Olivia i podcasten.

Han hjalp mig

Kort inden Olivia mødte sin nye kæreste, var hendes hjerte blevet knust i tusinde stykker.

- Jeg troede aldrig, at jeg ville blive hel igen, men så mødte jeg den her fantastiske fyr, og han har faktisk hjulpet mig ud på den anden side af mit knuste hjerte. Han har hjulpet mig med at finde og genopbygge mig selv, siger hun og fortsætter:

- Han sagde noget meget, meget fint til mig i starten af vores relation: 'Alle mennesker har bagage – jeg har bare ikke pakket min ud endnu, og hvis jeg gav ham lov til det, så ville han hjælpe mig med at pakke det ud'.

Hør Olivia fortælle mere om sin nye flamme og sit kærlighedsliv i '112 for knuste hjerter'.