Gift ved første blik
Gift ved første blik

Hemmelig aftale i 'Gift ved første blik'

Selvom bryllupsparrene bliver filmet hele dagen, så fangede kameraet ikke en særlig aftale mellem Jeanette og Michael.

Ikke nok med, at parrene i 'Gift ved første blik', som navnet indikerer, bliver gift uden at havde set hinanden, så har de heller ikke mulighed for at tale sammen én til én, uden at det bliver filmet på bryllupsdagen.

LÆS OGSÅ: Romantik på tv: Nu forklarer Niels Erik, hvad der skete om natten

Som seer er vi vidne til, første gang parrene ser hinanden, og hvad de taler om på den store dag. Der er dog en lille dialog mellem 30-årige Jeanette og 39-årige Michael, som vi ikke ser på tv.

- Efter vi blev viet, spiste vi frokost, fordi der var et andet par, der skulle til, og der bad Michael om lige at få fem minutter, hvor vi aftalte, hvad vi skulle gøre, når gæsterne klingede på glassene. Så jeg tror, at vi maks havde fem minutter uden kamera på, siger Jeanette og tilføjer:

- Vi aftalte, at vi bare skulle give et kys på kinden og et kram, og det var rigtig fint, at vi lige aftalte det.

Artiklen fortsætter efter videoen:

Endte med et kys

På trods af at Michael og Jeanette aftalte, at de ville vente med at kysse på munden, så ender Jeanette alligevel med at give Michael et lille godnatkys, inden de går hver til sit. I den nye sæson er der nemlig flere ændringer, og én af dem er, at parrene ikke skal sove sammen på bryllupsnatten.

LÆS OGSÅ: Umut om bryllupsplaner: Mindre kan ikke gøre det

- Vi havde faktisk aftalt ikke at kysse på dagen, men jeg tænkte, 'jeg kan ikke gå i seng uden lige at give ham et kys'. Men Michael blev meget overrasket i situationen, for jeg havde jo sagt tidligere på dagen, at det ville jeg gerne vente med. Men lige der kunne jeg ikke vente, og det var dejligt at slutte vores bryllupsdag af med et godnatkys, fortæller Jeanette.

'Gift ved første blik' kan ses på DRTV kl. 6.00 og sendes på DR1 kl. 20.00 hver torsdag.