Sara og Rasmus i 'Gift ved første blik'
Sara og Rasmus i 'Gift ved første blik'

WHAT: 'Gift ved første blik'-deltager kom med på falderebet

Det var lidt af et tilfælde, der førte til, af Sara kom med i programmet 'Gift ved første blik'.

Vi har endnu engang fornøjelsen af at følge fem par, der siger ja til at blive gift med en person, som de ikke kender, i den nye sæson af 'Gift ved første blik'.

LÆS OGSÅ: CUTE! Mathilde Gøhler afslører familieforøgelse

I første afsnit blev 29-årige Sara og 31-årige Rasmus gift med hinanden, og som seer blev vi ret hurtigt bekendte med, hvorfor eksperterne mener, at de er et godt match.

Men faktisk er det lidt af et tilfælde, at Sara endte med at stå ved alteret i 'Gift ved første blik', da det slet ikke var hende selv, der aktivt tilmeldte sig programmet.

Artiklen fortsætter efter videoen:

Det var derimod Saras veninde, der matchede med en caster på en datingapp. Og da Sara og veninden tidligere har talt om, at 'Gift ved første blik' kunne være vejen til at møde en partner, så skrev veninden straks til Sara og spurgte, om casteren måtte ringe til hende.

Selvom Sara ikke selv havde overvejet at tilmelde sig, så endte hun med at sige ja, og pludselig var hun i dialog med casterne til programmet.

- Da jeg så taler med dem i telefonen, så spurgte de, om jeg ikke ville sende en mail, fordi de var i sidste fase af ansøgningsprocessen. Jeg sagde, at det havde jeg ikke tid til, så det gjorde jeg ikke. Det ender så med, at de kontakter mig igen over telefonen, siger Sara og tilføjer:

- Jeg er kommet med lige på falderebet. Jeg tror ikke, at der var lukket helt for tilmelding, da de stadig matchede med folk på datingapps, men det var i allersidste stadie af processen. Men jeg følte, at jeg allerede var med, de første gange jeg talte med dem, fordi det bare føltes så naturligt, siger hun.

Det gik hurtigt

Der gik kun en måned, fra Sara er i kontakt med produktionsselskabet første gang, til hun får at vide, at hun skal giftes.

LÆS OGSÅ: Grev Nikolai fylder 24: Her skal dagen fejres

- Det gik meget hurtigt. Jeg havde ikke selv tænkt over at melde mig til, men jeg ville gerne. Jeg synes, det er et godt koncept, og jeg tror på det, fortæller Sara.

Du kan se, hvordan det går Rasmus og Sara i 'Gift ved første blik' hver torsdag på DRTV kl. 6.00 eller på DR1 kl. 20.00.