‘Diamantfamilien’ vil slå igennem i USA: Møde hos ‘The Kardashians’-producent

Er Danmark blevet for lille til 'Diamantfamilien'?

I dagens afsnit af 'Diamantfamilien' er familien rejst til Los Angeles i håbet om at indfri The American Dream.

LÆS OGSÅ: Ny 'Robinson'-deltager: Her har du set ham før

- Formålet med rejsen er at møde et produktionsselskab, fordi de har vist interesse for vores program. Hvis vi lander den her tv-aftale, så flytter vi til L.A. - hele familien.. og hestene... og hundene, fortæller Katerina i programmet og tilføjer:

- Det er et kæmpestort produktionsselskab, som dels har arbejdet med 'The Kardashians', så det er ikke hvem som helst, vi skal have møde med.

Hele familien er opsatte på at lande en kontrakt i USA.

- Jeg er overbevist om, at vi kan lave vores familieshow i udlandet også. Det er jo real life. Vi har hver vores ting, vi dealer med, og hver vores ting vi går igennem. Hvis man laver noget, der er ægte, og som rammer en, så kan jeg ikke se, hvorfor det ikke skulle blive en succes, fortæller Elvira.

LÆS OGSÅ: Ovenpå efter brud: Sidsel Borg nyder singlelivet

Business eller halvskør?

Med som gave har familien medbragt deres egne Kims chips fra Danmark, og selvom alt tegner lovende, kan mor Katerina godt få nerver på over at skulle til et vigtigt møde med sine piger.

- Det er så farligt at skulle til møde med Elvira, for man aner ikke, hvilken version af hende der kommer ind - er det en business woman eller en halvskør variant?, fortæller Katerina inden mødet med produktionsselskabet.

Og bedst som familien har sat sig i møderummet, gør Elvira og Thalia deres mors frygt til virkelighed.

- Jeg forstår ikke, hvad der sker for de børn. Det er jo fuldstændig umotiveret. De ser nogle snacks, og så kaster de sig over dem, som om de ikke havde fået mad i otte år, fortæller Katerina i programmet og får stoppet ædegildet, inden produktionsfolkene kommer ind.

LÆS OGSÅ: 'Robinson' er tilbage: Se alle deltagerne her

Sej søster

Til mødet starter lillesøster Ophelia med at tage ordet til mødet til stor begejstring for resten af familien.

- Hun er saglig, professionel og på bolden. Jeg tænker bare holy crap. Det er virkelig sejt, udbryder Katerina, og både Thalia og Elvira er klar med rosende ord til søster Ophelia efter mødet.

LÆS OGSÅ: Inger sælger kolonihaven: Ramt af sygdom

Slukket drøm

Men pludselig tager stemningen en drejning, da producenten ikke mener, at en familie fra Danmark vil kunne sælge i USA.

- Det er nok det værste forretningsmøde, jeg nogensinde har været til. Det kunne have været klaret på en telefonsamtale, siger Katerina efter mødet, og Elvira tilføjer:

- Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Det er meget mærkeligt at invitere nogen 11 timer væk på den anden side af jordkloden og vise enorm interesse. Jeg er ligeglad med deres tid, men de spilder vores tid big time.

Det blev altså ikke til den amerikanske drøm for 'Diamantfamilien' i denne omgang.

Se hele afsnittet på TV 2 PLAY.

LÆS OGSÅ: Kryptiske Anthon: Klar til Citybois-comeback?