Joachim og Marie afsted med børnene: Vild luksusferie

Den travle familie nyder deres luksusferie på en yacht i Middelhavet.

Med udsigt til Rivieraen nød prins Joachim, 54, og prinsesse Marie, 47, et cruise på en gigantisk yacht i Middelhavet. Det kan man se på de private feriebilleder, grev Nikolai har delt på sin populære Instagram.

LÆS OGSÅ: Regitze og Karsten fra 'Fede forhold': Det har reddet vores liv sammen

Her sidder Joachim og Marie meget behageligt på agterdækket af den fransk-indregistrerede yacht, der er så stor, at den laver et kølvand som er en færge værdig.

Inden turen gik ”down under” var
Nikolai og Bendikte også i Spanien
med hans mor, grevinde Alexandra,
samt lillebror, Felix, og hans nye
kæreste, ligesom de tilbragte tid i
Frankrig med Benediktes familie.
Inden turen gik ”down under” var Nikolai og Bendikte også i Spanien med hans mor, grevinde Alexandra, samt lillebror, Felix, og hans nye kæreste, ligesom de tilbragte tid i Frankrig med Benediktes familie.

Hvem der har lejet eller ejer yachten, fremgår dog ikke. Efter salget af palæet i Klampenborg opgjorde HER&NU for nylig prins Joachims formue til at være på den pæne side af 130 millioner kroner, så dronning Magrethes yngste søn har bestemt råd til at invitere sine børn på en vild luksusferie.

LÆS OGSÅ: Tilstanden forværret: Jeg er grædefærdig

At det har været vigtigt for prinsefamilien at få kvalitetstid sammen med dem, skyldes formentlig at de nu er spredt over hele verden.

Mens Nikolai og Benedikte er taget til Australien for at læse et semester på University of Technology i Sydney, står Joachim og Marie for at skulle flytte til Washington D.C. i USA, hvor Joachim i september tiltræder et nyt job på den danske ambassade.

LÆS OGSÅ: Har du undret dig? Så lange er speeddates i 'Landmand søger kærlighed'

Det betyder også, at han har været nødt til at melde afbud til Copenhagen Historic Grand Prix, som han ellers er protektor for og trofast deltager i.

Ud over sejlturen på Middelhavet, kunne man på Nikolais billeder se, at Joachim og Marie nød en storslået familieferie på Château de Cayx i Cahors.

LÆS OGSÅ: Inviterer til kæmpe fest: Sådan skal prins Christian fejres