Mai Manniche stalket: Jeg bliver bange

Mai Manniche har for nylig haft en ubehagelig episode med en stalker.

Da smykkedesigneren Mai Manniche for nylig lavede en live-video på sin Facebook, oplevede hun ifølge et opslag på Instagram noget ubehageligt. Hun modtog nemlig intet mindre end 40 grænseoverskridende beskeder fra et nummer, som hun ikke kender.

LÆS OGSÅ: Bachelor-Casper scorer vildt værtsjob

Det skriver hun på sin Instagram-profil, hvor hun uddyber, hvordan episoden påvirker hende.

- Jeg har desværre både stalkers og haters. Det er rigtig ubehageligt, og i går var meget grænseoverskridende, da en stalker direkte, mens jeg var LIVE på Facebook, sender mig intet mindre end 40 beskeder med så ubehageligt indhold, at jeg vil skåne jer for det, skriver Mai og fortsætter:

- Vedkommende sad decideret klar og så med på min LIVE alene med det formål.

Jeg bliver bange

Selvom Mai Manniche beskriver, at hun er god til at lukke af for de ubehagelige beskeder, hun modtager, så har episoden alligevel påvirket hende.

- Det er selvfølgelig meget ubehageligt, når det kommer så tæt på. Jeg bliver jo selvsagt bange for, hvad vedkommende kan finde på. Vil han opsøge mig fysisk også, skriver Mai videre i sit opslag.

Smykkedesigneren har dog ifølge opslaget ikke haft mulighed for at anmelde vedkommende til politiet, da telefonnummeret er til et taletidskort.

LÆS OGSÅ: Efter 'Vild med dans'-exit: Modtager mindre hate

Mai Manniche beskriver, at hun vælger at dele episoden, fordi hun håber, at det kan starte en debat om, at der skal være nogle konsekvenser, når folk sender hadefulde beskeder på sociale medier.