Efter 'Vild med dans'-exit: Modtager mindre hate

Danser og skuespiller Silas Holst kan mærke en markant ændring i antallet af negative kommentarer på sociale medier, efter han stoppede i 'Vild med dans'

Danser og skuespiller Silas Holst har tidligere været fast inventar som danser i TV 2-programmet 'Vild med dans', hvor han gjorde sin debut i 2008.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang: Der var en mening med ulykken

Silas Holst valgte dog at stoppe i det populære danseprogram efter sæson 18., hvor én af grundene var, at han oplevede meget negativitet og hate på de sociale medier.

- Der er noget med tonen på sociale medier, som jeg har det svært i. Det er én af grundene til, at jeg stoppede. Det er for hårdt til, at jeg kan holde det ud i sådan en intens periode, siger Silas Holst til HER&NU/Realityportalen.

Efter Silas Holst valgte at sige farvel til programmet, er der dog sket en ændring i forhold til den negative tone på de sociale medier, som han tidligere oplevede.

- Det er stilnet meget af, efter jeg har valgt den efterårssæson fra, siger Silas Holst og henviser til 'Vild med dans', der plejer at løbe af stablen henover efteråret.

LÆS OGSÅ: Flytter til Østrig: Fortsætter Lene Beier på skærmen?

Bliver hurtigt personligt

Skuespilleren er ofte at finde på de skrå brædder, da han hyppigt medvirker i diverse teaterforestillinger, hvilket ikke har afledt den samme form for negativitet på de sociale medier.

- Jeg kan godt lide tanken om, at nu kan man bure sig inde på teateret hver aften, og så har folk købt billetter på trods af, at jeg er med, eller på grund af, at jeg er med. Så bliver de ikke sure over det, siger Silas Holst og tilføjer:

LÆS OGSÅ: 'X Factor'-vinder vender tilbage: Det skræmmer mig

- Sådan har jeg det i hvert faldt rarere. Så kan jeg fokusere på mit arbejde og ikke tænke på, at jeg skal tage stilling til alle muliges meninger hele tiden. De må selvfølgelig gerne tage stilling til mit arbejde, men det bliver bare hurtigt meget personligt, når man laver ’Vild med dans’, og det, synes jeg, er rigtig hårdt at være i, siger han.