Fie Laursen afslører barn nummer to

Det viser sig, at Mateo alligevel ikke skal være enebarn

Det chokerede mange, da Fie Laursen for nogle uger siden pludselig udtalte, at hun ikke ønskede flere børn. Tidligere har hun nemlig sagt, at hun gerne ville have mange børn. Men nu har tonen fået en anden lyd.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea må opgive drøm

- Det er en blanding af, at jeg ikke vil have, at han skal føle sig udeladt, eller at han har mistet os, samtidig med at jeg ikke rigtig vil gennemgå det hele igen. Min søn har brug for en sund mor og alt min kærlighed og opmærksomhed mere, end han har brug for søskende, lød det fra Fie.

LÆS OGSÅ: Janni Ree færdig med plastik: Alt skal væk

Den udtalelse fik dog hurtigt hendes følgere til at reagere og rygterne til at florere. Ifølge Fie Laursen mente mange, at hun enten fortrød sin søn eller ikke kunne lide børn, men det er slet ikke sandheden, fortæller hun i en instastory, og nu forklarer den.

- Jeg elsker min søn, og han er nok for mig. Min mand har også en datter, så der er ikke det her behov fra vores begges sider om, at vi skal have et barn sammen. Vi har det sådan, at hvis det sker, så sker det, og så embracer man den gave fra Gud, man har fået, fortæller Fie og afslører altså dermed, at Mateo ikke kommer til at vokse op som enebarn, selvom hun ikke planlægger flere børn:

LÆS OGSÅ: 'Ex on the Beach'-stjerne med stor afsløring

- Jeg føler ikke, jeg kan sige noget, uden der er nogen, der skal finde en måde at twiste det. Nu hader jeg åbenbart børn og fortryder min søn. Nej, jeg siger bare, min søn skal have en sund og rask og stabil mor, og jeg tror bare personligt ikke, jeg ville kunne overskue at skulle have et til barn og det der med at skulle dele kærligheden, fortæller hun i storyen og fortsætter:

- Jeg har det bare godt med mit ene barn, og når det er, at jeg ser folk i supermarkedet med flere børn, så får jeg det bare sådan "puha, det ser virkelig virkelig svært ud"-agtigt, og jeg er bare self aware om, at jeg ikke tror, jeg skal have flere børn. Og der er da ikke noget federe som kvinde end at være totalt self aware om, at jeg er den bedste mor med mit ene barn. Og hvis jeg skulle have flere, ville jeg højst sandsynligt ikke have den samme tålmodighed og den samme rummelighed i mig, og det vil jeg bare ikke byde et barn.

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik'-afsløring: Så meget må det koste

Fie påpeger, at Mateo er det nemmeste barn i verden, og at de kalder ham Buddha, fordi han er så balanceret og rolig. Hun har det derfor perfekt med det barn hun har og har ikke lyst til at skulle have flere, hvis det skulle blive anderledes.