Rasmus og Sara fra 'Gift ved første blik' 2023
Rasmus og Sara fra 'Gift ved første blik' 2023

Bryllupsafsløring: Så meget må det koste

Der er meget, der skal planlægges til et bryllup, men hvor meget bestemmer deltagerne selv?

Hver torsdag kan vi glæde os til at følge fem modige par, der er blevet gift med en komplet fremmed person i DR-programmet 'Gift ved første blik'.

LÆS OGSÅ: WHAT: 'Gift ved første blik'-deltager kom med på falderebet

Artiklen fortsætter efter videoen:

Som navnet på programmet antyder, så har deltagerne selvfølgelig ingen medbestemmelse over, hvem de møder ved bryllupsalteret.

Men har du også undret dig over, om deltagerne mon har indflydelse på andre ting til bryllupsfesten? Det har HER&NU/Realityportalen undersøgt.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Her er Fie store nyhed

- Vi har vores eget bord, hvor vi får lov til at bestemme, hvem vi vil have med, hvor vi kan vælge tre hver, siger Jeanette og tilføjer:

- Vi måtte også komme med et ønske til blomster, hvor vi kunne fortælle, hvilke blomster vi godt kan lide, og hvis der er nogen blomster, vi slet ikke bryder os om.

Udvælgelse af tøj

Selvom deltagerne ikke har særlig meget medbestemmelse i forhold til brylluppet, så vælger de selv deres bryllupstøj, hvilket vi også ser i programmet.

LÆS OGSÅ: Sarah Louise giver datteren vild fødselsdagsgave

Ifølge 29-årige Sara, der i programmet bliver gift med Rasmus, så får deltagerne et beløb, som de kan shoppe for.

- Vi har et budget, som jeg lejede to kjoler for af Lasse Spangenberg. Hvis jeg ikke havde lejet, så havde jeg måske valgt en kjole, der ikke lignede den klassiske brudekjole, så jeg kunne bruge den igen, fortæller Sara.

LÆS OGSÅ: Knaldet for vanvidskørsel: Dennis mister bil og kørekort

5000 kroner til kjole

45-årige Pernille, der bliver gift med Martin, åbner op for, hvor meget budgettet er på.

- Vi får 5.000 kroner som kvinde til at købe ind for, og vi havde ikke ret lang tid til at finde kjoler, så jeg var faktisk lidt presset. Men jeg fandt så den ene kjole, og det skulle bare være den, siger hun.

Du kan se 'Gift ved første blik' hver torsdag på DRTV kl. 6.00 og på DR 1 kl. 20.00.