'Love Island'-vinder har fundet kærligheden

Kærligheden blomstrer for 'Love Island'-vinderen.

De nysgerrige følgere på Julie Melsens Instagram har måske allerede spottet den søde musik, der er opstået de seneste uger, og nu står den tidligere 'Love Island'-vinder og 'For lækker til love'-deltager frem med sin nye kærlighed.

LÆS OGSÅ: 'Ex on the Beach'-stjerne med stor afsløring

Artiklen fortsætter efter videoen med Maria Fantino fra 'X Factor'

Julie har nemlig fået en kæreste ved navn Marko, som man har kunnet skimte et par gange på hendes story i de seneste uger. Overfor Realityportalen bekræfter hun forholdet.

LÆS OGSÅ: Pernille blev gift igen på tv: Sådan reagerede eksmanden

- Vi har faktisk kendt hinanden i 5-6 år, men har altid været venner. Det hele startede med, at vi havde aftalt at mødes hos mig d. 1 august, hvor meningen var, at vi skulle afholde et forretningsmød, og i den forbindelse tale om nogle forretnings relaterede ting, fortæller Julie, som ikke ønsker at komme ind på mere omkring forretningen, og fortsætter:

- Vi har altid omgås i nogle af de samme kredse og haft kontakt med hinanden. Men aldrig på den intense måde. Men efter den dag vi endelig sad kun ham og jeg, har vi ikke holdt os fra hinanden siden. Det var som om, at vi var ment to be, sådan en følelse af “hvor har du været hele mit liv”. Så det er lidt vildt at tænke på, at mit livs kærlighed har været så tæt på mig i så mange år.

LÆS OGSÅ: Linse Kessler vender tilbage på skærmen

Brød sit eget løfte

Selvom Julie har deltaget i to reality-programmer, hvor omdrejningspunktet var at finde kærligheden, så var hun slet ikke på jagt efter en kæreste, da Marko fejede benene væk under hende.

LÆS OGSÅ: Efter lang kamp: 'Fede forhold'-par er blevet forældre

- Jeg havde lovet mig selv aldrig at blive forelsket igen for at skulle såres, men så dukkede han op, og jeg har ikke lyst til nogensinde at slippe ham igen. Jeg er forelsket som aldrig før, og det er en pisse fed følelse! Siden 1. august har vi været uadskillelige. Man kan sige, at det er meget nyt og vi ikke har været sammen længe, men det føles som om vi har, da vi nu har kendt hinanden alle de år op til.