Foto: Peter Hauerbach
Foto: Peter Hauerbach

Reality-fyr fandt ny kæreste på Tinder

Oliver har kastet sin kærlighed på aarhusianske Louise

I sidste uge måtte Oliver Erngart forlade 'Ex on the Beach'. Her var romancen mellem ham og Julica ellers ved at blomstre op. Men nu står det klart, at det ikke fortsatte hjemme i Danmark. Oliver har nemlig fået en kæreste.

LÆS OGSÅ: Efter Hugos død: Nu dropper de Helmig

- Vi har kendt hinanden i halvanden måned, men vi har set hinanden næsten en hel uge ad gangen, så det hele er gået hurtigt, men på en dejlig naturlig måde. Det var den helt dyre på tinder, fortæller Oliver med et grin og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Thomas Helmig var hos Hugo, da han døde

- Jeg var solgt på sekundet, da jeg så hende. Jeg faldt for hendes store smukke smil og dejlige øjne - og så hendes naturlige udseende!

Ligeglad med kendisfaktoren

Oliver har været på Tinder siden Roskilde Festival, da han sad som frivillig vagt og kedede sig, men han har ikke brugt det specielt meget, så det var rent held, at han faldt over kæresten Louise.

Ifølge Oliver er Louise helt ligeglad med, at han er et kendt ansigt, og det er noget, han er rigtig glad for.

LÆS OGSÅ: Hugo Helmigs søster: Det har været et mareridt

- Sådan har jeg det jo også med mig selv. Jeg er stadig bare Oliver fra Karlslunde, og det vil jeg altid være. Det er dejligt at finde en, der vil have mig, for den jeg er, og ikke at folk ser mig som et kendt ansigt og har mange følgere.

LÆS OGSÅ: WOW: Geggo afslører svimlende husleje

Hun har ikke noget valg

Det eneste "men" ved Olivers nye kæreste er, at hun er fra Jylland og bor i Aarhus. Men det afholder ikke parret fra at udforske romancen.

- Så når man også at få et savn til hinanden, hvilket er rigtigt sundt! Meeen vi er også gode til at finde små smuthuller for alligevel at se hinanden før den aftalte dato, fordi vi savner hinanden så meget, griner Oliver og afslører, at han håber på at kunne lokke Louise til Sjælland på et tidspunkt.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefrue’ afslører ny kæreste: Mødtes til Amalies 30-års

- Hun har desværre ikke noget andet valg, da jeg har Mio her sammen med Anna. Men det har vi snakket om.

Oliver vil ikke afsløre, hvor længe de har været et par. Se hans nye kæreste, Louise, herunder:

Foto: Privat
Foto: Privat