Teitur Skoubo (Foto: Henrik R. Petersen)
Teitur Skoubo (Foto: Henrik R. Petersen)

Teitur efter dagens retssag: Lover en god forklaring

Teitur lover alle en god forklaring på det hele, når retssagen er afsluttet.

Den tidligere reality-deltager Teitur Skoubo er efterhånden hjemmevant i det danske retssystem. På blot et halvt år har han deltaget i to retssager strukket sig over fem ture i retten.

Artiklen fortsætter under videoen af Anne Plejdrup, der fortæller om sit forhold til Teitur i dag.

LÆS OGSÅ: Pernille Nygaard sammen med 20 år ældre nyhedsvært

I maj tog han to dage i Byretten i Odense, hvor han var tiltalt for voldtægt og blev erkendt skyldig. Sagen ankede han, og Teitur skulle derfor bruge yderligere to dage i Landsretten i oktober. Her blev Teitur frifundet for voldtægt, men fik en voldsdom.

I dag var Teitur igen i retten. Denne gang i København, hvor han er tiltalt for vold tilbage i 2019. Sagen skulle være afsluttet i dag, men den blev udsat til 21. december, da vidnerne ikke dukkede op.

LÆS OGSÅ: WOW: Kardashian får polititilhold

At sagen er udskudt, er Teitur ærgerlig over.

- Jeg glæder mig til at få det afklaret og kunne fortælle jer alt, som er sket, men det er desværre blevet udsat. Jeg vil gerne være helt åben om sagen, og så snart den lukker, kan I alle få en god forklaring på tingene. Jeg glæder mig, fortæller Teitur i en story på Instagram kort efter mødet i retten.

Om Teitur selv vil være tilstede i retten den 21. december, vides ikke. Teitur forklarede nemlig i retten, at han skal til Færøerne og holde jul. Men Teitur har givet samtykke til, at retssagen kan afsluttes uden hans tilstedeværelse.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz er uenige om sex