WHAT! 'True Love'-deltager med i 'Løvens Hule'

En tidligere 'True Love'-deltager deltog i 'Løvens Hule' i sidste uge med sin virksomhed 'PiefitCards'.

Vent... Var det ikke? Jo, den er god nok. I sidste uges afsnit af 'Løvens Hule' på DR 1 deltog et velkendt ansigt for de seere, der er bekendt med reality programmet 'True Love' på Discovery+.

LÆS OGSÅ: Clement siger nej til alt tv, men drømmer om ‘Stormester’

Artiklen fortsætter efter videoen med Jacob Risgaard.

Her var nemlig deltageren Martin Kvist med. Med virksomheden 'PiefitCards' præsenterede den unge iværksætter nemlig en række kort med forskellige træningsprogrammer på. Kortene havde fokus på at gøre træning og motion sjovere.

LÆS OGSÅ: Kendt MGP-stjerne skal være far

Men i afsnittet blev der hverken nævnt, hvad Martin søgte eller hvilke løver og løvinder, han ønskede. Det afslørede han dog, da HER&NU spurgte:

- Jeg kom frem til konklusionen, at Jesper (som altid) kunne være et godt match, da han har en form for celebrity status. De fleste ting, han er involverede i, får en masse opmærksomhed og omtale. Christian ville også have været rigtig god for 'PiefitCards', da han har sit eget team bag sig, som kan hjælpe med at 'pushe' min virksomhed ud gennem de rigtige kanaler, sagde han og fortsatte:

- Jeg sigtede faktisk efter en konstellation, der hed Jesper og Christian med 10 % hver for 100.000 kr.

LÆS OGSÅ: Ny sæson 'Den som dræber' er på vej

"True Love" pressemøde, 13/09 2022 Martin
"True Love" pressemøde, 13/09 2022 Martin

Bestemte løver

Men præsentationen i programmet var ikke nok til at overtale løverne. Han fik ingen investeringer med sig fra nogle af dem. De savnede mere volumen og 'Proof of concept', hvilket blev nævnt i afsnittet. Dog var hele oplevelsen noget, der havde sat et positivt aftryk i Martin.

LÆS OGSÅ: 'Forsidefruer' sammen på tv igen

- Jeg vil sige, jeg havde en alt i alt god oplevelse derinde, at se hele produktionen og studiet var en VILD oplevelse. Dog, synes jeg også, jeg kunne mærke, at jeg var den sidste iværksætter inde den dag, og løverne var mærket af den lange arbejdsdag og varmen - der var 30 grader den dag.

- Jeg fik kun meget få spørgsmål og cirka 20 minutter derinde, og før de kom med deres bud, svarede han.

Løverne og løvinderne gav i det mindste rosende ord med på vejen.

- De sagde, jeg havde en 'strålende' personlighed, og at jeg nok skulle lykkedes med iværksætteri en dag - om det lige var PiefitCards, var de ikke sikre på.

LÆS OGSÅ: Gnags-stjerne er død

Efter optagelserne

Udover et langsomt men stigende salg af de træningskort, der blev præsenterede i afsnittet, så løftede Martin sløret for et nyt produkt, han havde i støbeskeen.

- Jeg har lige nu en ny box på vej, som hedder PiefitCards Flow edition. Disse korttræninger henvender sig direkte til kontorerne, som har til hensigt at aktivere den individuelle medarbejder. Det er øvelser man kan lave på sin kontorstol og som forebygger mod gener, smerter og træthed.

LÆS OGSÅ: 'Luksusfælden'-deltager i panik: Jeg har intet af værdi

Produktet er udarbejdet i samarbejde med en fysioterapeut, sådan så øvelserne bliver udført korrekt og har en reel effekt.

Programmet 'Løvens Hule' vises på DR 1 om torsdagen kl. 20.00 og DR TV.