Det smukke par klæder hinanden (Foto: TV3).
Det smukke par klæder hinanden (Foto: TV3).

'Love Island'-vinder taler ud om stofmisbrug

Den tidligere reality-stjerne har kæmpet sit livs kamp, og hun har vundet.

Sejrens sødme varede kun i kort tid for Julie Melsen, der i december 2018 vandt reality-programmet 'Love Island' sammen med sin daværende kæreste, Oliver Erngart. Reality-livet med vilde fester, et poleret image og kendisstatus blev nemlig for vildt for Julie, som tilbage i sommeren 2019 og fortælle åbent, at hun havde et problem med stoffer.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-babe afslører forhold til 25 år ældre mand

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Mascha Vang fortæller om sine planer for 2022.

Til trods for indrømmelsen så skulle vendepunktet først findes senere. Det fortæller en ærlig Julie nu til Realityportalen. Hun har tilbragt de seneste fire måneder i døgnbehandling for sit stofmisbrug.

LÆS OGSÅ: Saszeline afslører aggressiv kræft: Hjælp mig

- Man kan vist roligt sige, at mit liv tog en uventet drejning for to år tilbage, hvor det hele handlede om fest og farver. Jeg har været udsat for nogle grumme ting, som har gjort, at jeg egentlig har følt et kæmpe behov for at lukke ned, hvilket jeg valgte at gøre igennem stoffer, dårlige miljøer og fest, fortæller Julie og fortsætter:

- Det var så nemt tilgængeligt specielt i reality-miljøet, at det blev hverdag for mig. Jeg jagtede følelsen af ikke at mærke mig selv og mine følelser, fordi jeg var så langt nede, at jeg ikke havde følelsen af, at det kunne reddes på nogen anden måde. Men til sidst var jeg ved at kaste alt, jeg havde bygget op på jorden. Jeg mistede min lejlighed, min klinik, mine gode venner og var meget tæt på at blive smidt ud af min uddannelse, som jeg nu er sygemeldt fra.

LÆS OGSÅ: Ung mor har født: Børnene var med til fødslen

Tog i døgnbehandling

Julies liv har bestemt ikke været en dans på roser, selvom hun vandt 'Love Island' og blev kendt over hele landet på kort tid. Hun understreger, at det har været tættere på det modsatte, men hun ønsker ikke at fortælle, hvad hun har været udsat for, da hun nu gerne vil se fremad.

- Det har altid været vigtigt for mig, at ingen kunne komme igennem min facade og mur, som jeg har fået bygget op igennem årene, hvilket stoffer hjalp en hel del med. Men det måtte have en ende, og jeg tog hånd om mine problemer, tog i døgnbehandling, fik terapi og lov til at arbejde med mit helt inderste, fortæller Julie.

LÆS OGSÅ: Er Asta og Jimilian blevet kærester?

- Derfor har ingen hørt særlig meget fra mig på baggrund af, at jeg har kæmpet en indre kamp de sidste par måneder, som har været vellykket. Jeg har redskaber til at leve mit liv igen, jeg har fundet mig selv efter lang tids graven. Det har været hårdt, men hårdt arbejde betaler sig, hvilket det bestemt har gjort for mig.

Julie havde prøvet at tage stoffer, før hun blev kendt, men det var først, da hun kom ind i reality-miljøet, at det for alvor tog fart.

LÆS OGSÅ: Teresa: Alt er ikke megagodt lige nu

Starter på uddannelsen igen

Det var Julie selv, der tog beslugningen om at lægge sit liv om, og det har hele vejen igennem været hendes egen kamp mod sig selv.

- Jeg ikke ville fortsætte den vej, jeg var på vej ned ad, når jeg har så mange gode kompetencer, som ikke skal gå til spilde. Jeg har stadig min drøm om at blive kosmetisk sygeplejerske når jeg har færdiggjort min uddannelse.

LÆS OGSÅ: Måtte hentes af politiet: Derfor gik Bro konkurs

Julie genoptager sin uddannelse, som hun har tre år tilbage af, 1. september i nye omgivelser. Hun er færdig med sin døgnbehandling og er netop nu i udslusning, indtil hun i august flytter ind i sin nye lejlighed, som ligger i en anden bydel. Julie håber på, det bliver en frisk start for hende, og hun har det bedre nu, end hun har haft det i mange år.