Stoppede som online coach: Titlen blev ødelagt af samtlige reality-folk

Oliver mener, at titlen som online coach er ødelagt.

Oliver Erngart arbejdede som online coach med sin daværende kæreste Anne Seneca, men da parret fik sønnen Mio, stoppede de for at prioritere tiden med sønnen, men nu afslører Oliver en anden årsag til, han ikke gad fortsætte som online coach.

- Online coach-titlen blev ødelagt af samtlige reality-folk, der følte, de kunne hjælpe alt og alle, fordi de havde fået nogle følgere og havde trænet i et par år. Og hvis nogen føler sig truffet, så er der nok noget om snakken, fortæller Oliver i en spørgerunde på Instagram.

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik'-stjerne gift for tredje gang

Han pointerer dog samtidig, at det ikke er alle.

- Ikke alle sejler. Jeg kender nogle pissehamrende dygtige. Men andre burde have mere viden, før de tager folks penge for at hjælpe, forklarer Oliver.

LÆS OGSÅ: 'Stjerne Boksning'-deltager kritiserer dommerne

Uddannet uden diplom

Selv har Oliver taget følgende uddannelser for at kunne kalde sig online coach.

- Jeg bestod fysiolog og anatomi med en flot karakter, og personlig træner delen fik jeg sindssyg meget ros for, men intet diplom, skriver Oliver og forklarer:

- Der var desværre nogle misforståelser under min uddannelse, der gjorde, at jeg ikke fik mit diplom, i og med jeg droppede kostvejlederdelen, da jeg har rigtig godt styr på den del. Så valgte de ikke at lade mig bestå personlig træner-delen.

LÆS OGSÅ: SE DEN HER: Philip Mays ansøgning til ‘Vild med dans’

Selvom Oliver ikke bestod hele uddannelsen, mener han alligevel, der er stor forskel på ham og mange andre reality-deltagere, der er online coach.

- Jeg ved, hvad jeg kan, og hvor mange jeg hjalp, dengang jeg var online coach, fremfor mange andre, som tror, de ved alt, fordi de har trænet i fire år. Jeg har trænet i snart 12 år og lærer stadig nye ting hver dag af nogle af de dygtigste i fitnessbranchen.

LÆS OGSÅ: Uhh! Paradisoer amok i Magaluf