Ida Søjborg forklarer: Derfor er jeg igen single

Ida Søjborg havde fundet en skønhed fra Norge, men nu er hun igen single.

I marts 2022 kom det frem, at Ida Søjborg, der er kendt fra reality-serien 'Love Island', havde fundet kærligheden på Tinder. Ida var faldet pladask for en norsk skønhed, men kærligheden holdt kort, for Ida er igen single.

- Husk, at alt ikke er, som man ser på Instagram. Vi har helt sikkert haft det rigtig godt sammen, og vi var et rigtig godt match på mange punkter, men I ved ikke, hvad der sker bag skærmen, forklarer Ida i en story på Instagram.

LÆS OGSÅ: Efter shitstorm: Christel scorer nyt job

Ida påpeger, at de ikke er uvenner, og de hader ikke hinanden, selvom de ikke længere er sammen.

- Der er en masse, som vi/jeg ikke fortæller, fordi jeg har et privatliv, og mine medmennesker har ikke valgt, jeg er en offentlig person, forklarer Ida fortsat.

LÆS OGSÅ: Efter fire aborter: Tv-kendis har født

Ikke slut med kærlighed

Selvom Ida ikke har en ny kvinde i kikkerten, så går hun ikke på kompromis med kærligheden.

- Kærlighed kommer i mange størrelser. Jeg kan simpelthen ikke leve uden kærlighed. Mit fokus kommer til at være på den kærlighed, jeg har til mine venner, familie, bonus familie, til sport osv. Fokus er at give mig selv så meget kærlighed som muligt, forklarer Ida på Instagram.

LÆS OGSÅ: Tre måneder efter brud: Sammen igen

Ida vil heller ikke udelukke, at hun finder kærligheden i et parforhold igen.

- Om der dukker en op, ved jeg ikke, men hvis jeg er klar, vil jeg byde den velkommen, men man ved aldrig, hvad der sker, slutter Ida.

LÆS OGSÅ: Endelig skete det: ‘Bachelor’-Helena har ventet i evigheder