Glædeligt gensyn: Derfor er Mikkel tilbage i ’Robinson’

Sidste års vinder Mikkel Berthelsen er tilbage i 'Robinson', hvor han har et helt særligt formål.

Deltagerne i dette års 'Robinson' får sig en kæmpe overraskelse, da Mikkel Berthelsen igen går i land på øen i første afsnit af jubilæumssæsonen.

LÆS OGSÅ: WHAT: 'Gift ved første blik'-deltager kom med på falderebet

Den 47-årige tømrer og iværksætter lægger heller ikke skjul på, at han er meget begejstret for at vende tilbage til Malaysia, som han sidste år forlod med en ny titel som vinder af 'Robinson' og pengepræmien på en halv million kroner.

LÆS OGSÅ: Jakob Kjeldbjerg lover: En stærk jubilæumssæson

Mikkels visit tjener dog et helt særligt formål i ekspeditionen.

I første episode skal de to hold nemlig dyste mod hinanden i en kappestrid, hvor præmien er den gode strand, der har de bedste byggematerialer og ressourcer.

LÆS OGSÅ: Mai Manniche trækker stikket

Foruden den gode strand, så får vinderholdet også muligheden for at få Mikkels hjælp i deres første tid på stranden, hvor han giver råd og vejledning til, hvordan de bedst overlever og indretter sig på øen.

Taberholdet får derimod den såkaldte "taberstrand", hvor der er færre byggematerialer og ressourcer til gode.

LÆS OGSÅ: Landmand giver ikke op: Tredje gang er lykkens gang

Glædeligt gensyn

Da HER&NU/Realityportalen mødte Mikkel Berthelsen til pressedagen for dette års 'Robinson' taler han meget varmt om sit genbesøg med 'Robinson', og derfor ville han også ønske, at hans visit var længere.

- Jeg tror, at jeg var der i fem dage. Jeg rejste alene og boede på hotel derude. Så det var alt for kort tid, jeg var der, fortæller han.

LÆS OGSÅ: Mai Manniche stalket: Jeg bliver bange

Han var dog meget taknemmelig for, at han havde mulighed for at give de andre deltagere en god start på deres ophold ude på øen.

- Jeg føler, at jeg har taget noget med fra min ekspedition, som jeg vil have med resten af livet. Det var så spændende at se de nye mennesker, der skulle igennem præcis det samme som mig, og jeg håber helt vildt meget for dem, at de også kommer ud på den anden side med den oplevelse, jeg har haft, sagde Mikkel.

Om det er hold syd eller hold nord, der vinder den gode strand og Mikkels hjælpende hånd, kan du se i aftenens afsnit af 'Robinson' på TV3 kl. 20.00 eller allerede nu på Viaplay.