'Robinson'-Nicole om at se programmet: Det var hårdt

Nu sætter Nicole Malanowicz ord på, hvordan det har været at se 'Robinson Ekspeditionen' på skærmen.

Selvom sidste afsnit af 'Robinson Ekspeditionen' er blevet vist, så er det ikke sidste gang, vi får deltagerne at se på skærmen.

LÆS OGSÅ: Babylykke: Geggo og Cengiz planlægger tredje barn

I dag torsdag den 30. november bliver 'Robinson Ekspeditionen'-talkshow nemlig vist, hvor deltagerne deler deres oplevelser med at deltage i programmet.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-Cecilie afslører kønnet på sin baby

Her falder snakken på, hvordan det har været for deltagerne at se programmet - ikke mindst de klip, hvor deltagerne indbyrdes kommenterer på hinandens gøren og laden på øen.

For Nicole Malanowicz har det været spændende at se, men hun udtrykker også, at det på mange måder også har været nervepirrende.

LÆS OGSÅ: Blev væk fra finalefesten: Nu forklarer de

- Det har faktisk også været lidt hårdt. Jeg følte, at da vi kom hjem, så havde man egentlig parkeret 'Robinson', men i takt med at det blev sendt, er der en masse følelser, der er blevet åbnet op, siger hun i programmet og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Nu er lejligheden sat til salg: Se 'Gift ved første blik'-Michaels bolig her

- Der har helt klart været nogle samtaler, hvor jeg har hevet fat i nogle af de her mennesker og sagt, "hvad foregik der lige", og derfor har jeg også selv skulle minde mig selv om, at det er altså et spil.

Du kan se hele klippet med Nicole Malanowicz øverst i artiklen.

Se programmet i dag klokken 14:00 på Viaplay eller på TV3 klokken 21.00.