WOW: Det har 'Nybyggerne'-parrene lært om parforholdet

De fire 'Nybyggerne'-par fortæller om deres ligheder og modsætninger, men også, hvad de tager med sig efter at have medvirket i programmet.

Spændingen stiger, for i aften kl. 20.00 på TV 2 og TV 2 Play er der ingen vej tilbage, når vinderne af 'Nybyggerne 2023' kåres. Her er det enten gult, rødt, blåt eller grønt hus, der går derfra med de spejlblanke nøgler til drømmeboligen, som de har bygget og renoveret afsnit efter afsnit.

Da HER&NU mødte de fire par enkeltvis, fortalte de hver især, hvordan deres medvirken i 'Nybyggerne' har lært dem nye sider af hinanden. Der er nemlig både steder, hvor de komplimenterer hinanden, og så er der steder, hvor de er dybt forskellige.

LÆS OGSÅ: Blomsterbergs kæreste køber eksmanden ud

Der var selvfølgelig clinch

I grønt hus hos Isabella og Naphtali lægges der ikke skjul på, at der undervejs i byggeprocessen har været mindre sammenstød i parholdet, men at det blot har gjort dem stærkere sammen i dag.

LÆS OGSÅ: Kongelig 'racist' afsløret i ny bog ved 'en fejl'

- Jeg synes, at vi kommer ud på den anden side af 'Nybyggerne' meget tættere på hinanden og meget knyttet til en oplevelse, der har været hård og god. Det klart, at der i programmet er situationer, der bliver for meget for den ene og den anden, der har vi selvfølgelig nogle clinch (begynde at kritisere, red.), men værre var det ikke, fortæller Naphtali, hvor Isabella tilføjer:

- Det er fordi, vi er gået igennem disse clinch, at vi er blevet tættere. Vi fik mulighed for at se hinanden håndtere nogle sindsyge situationer, jeg fik en genfornyet respekt for dig. Det er ret unikt, især når man har været sammen i 12 år.

Artiklen fortsætter nedeunder billedet...

Isabella og Naphtali Normann Noer.
Isabella og Naphtali Normann Noer.

Imponeret over at håndtere presset

I blåt hus hos Winta og Albert er der også kommet nye sider frem i parforholdet i forhold til måden at håndtere pres på. Det bekender Winta særligt over for Albert.

LÆS OGSÅ: Thomas Rathsack: Vi behandler ikke dyrene anstændigt

- Der er ikke så meget, der har overrasket mig. Men jeg er blevet bekræftet i, at du (Albert, red.) er rå og rigtig god til at håndtere pres. Du er god til at sige til dig selv, 'det irrationel, at jeg har det sådan her. Det fordi jeg bare er træt'. Jeg synes, at det var imponerende, den måde du håndterede presset på, fortæller Winta, mens Albert fortæller det samme om kæresten.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 20'-par afslører stor nyhed

Artiklen fortsætter nedeunder billedet...

Winta Habte Yehdego og Albert Johannes Berg.
Winta Habte Yehdego og Albert Johannes Berg.

Hinandens modsætninger

Det fynske par, Obaid og Nibras, har også lært enormt meget om hinanden, og alt er ikke, som det var, da de først mødte hinanden.

LÆS OGSÅ: 'X Factor'-stjernen Mathilde Caffey er dømt for groft overfald

- Da vi lærte hinanden at kende i starten, så var vi overbevist om, at vi var den samme person, men vi har virkelig også fundet ud af, at vi er virkelig forskellige. Obaid er ordensmennesket med struktur og elsker trygge rammer, hvor jeg er totalt det modsatte med kaos eller er omstillingsparat. Jeg kommer fra omgivelser, hvor der er højt til loftet, hvor alle taler i munden på hinanden, og hvor der altid er fest og farver, hvor Obaid kommer fra rolige omgivelser, fortæller Nibras og fortsætter:

- Du har givet mig mere ro, stabilitet og struktuer. Obaid er også blevet mere omstillingsparat og klar på det spontane.

LÆS OGSÅ: Nu er lejligheden sat til salg: Se Michaels bolig her

Artiklen fortsætter nedeunder billedet...

Nibras Aziz og Obaid Ul-Hassan.
Nibras Aziz og Obaid Ul-Hassan.

Tempo og fordybet

Parret Camilla og Mads i gult hus er på sin vis hinandens modsætninger. Men for dem er det også opskriften i deres forhold.

- Vi er forskellige på det tempo-mæssige plan. Jeg er mere den langsomme og grundige, hvor Camilla har mere fart på og er spontan i forhold til idéer, fortæller Mads storsmilende, mens Camilla supplerer:

- Mads har en enestående evne til at være tilstede, hvor han er. Det er meget inspirerende. Mads er meget fordybet lige der, hvor han er. Vi begge har selvfølgelig temperament, men vi er også positive.

LÆS OGSÅ: Sofie Lassen-Kahlke i Instagram-bommert: Det var mine børn

Finalen i boligprogrammet 'Nybyggerne' kan ses LIVE i aften på TV 2 og TV 2 Play kl. 20.00.

Camilla og Mads Schaumann.
Camilla og Mads Schaumann.