Bolette har sagt farvel til Jaffer: Tomt uden ham

Ægteparret må undvære hinanden de kommende uger.

Hvis man er blandt de knap 75.000, der følger Bolette Birch på Instagram, så må man den kommende tid undvære videoer og billeder af hende og manden Jaffer Janjooa.

LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson fortryder: Det brugte hun en halv million kroner på

Turtelduerne vil nemlig flyve hver for sig den kommende tid. I morges satte Bolette nemlig Jaffer af i lufthavnen. Det fortæller hun i en række stories på Instagram.

- Han skal på job på den anden side af jorden, forklarer 'Bachelor'-stjernen og fortsætter:

- Det er dejligt for ham, at han kan komme ud og opleve verden på den måde.

Bolette kommer ikke ind på, hvilket arbejde Jaffer skal udføre i udlandet. Han har dog tidligere været i Thailand for at optage Prime Video-programmet 'Good luck guys', hvor han har været vært i to sæsoner, og for et par måneder søgte streamingtjenesten inspiration til nye kendte deltagere i en kommende sæson tre, så helt urealistisk er det ikke, hvis optagelserne skal til at gå i gang nu.

LÆS OGSÅ: Amalies mareridt: Jeg har aldrig haft det så dårligt

Det er dog ikke kun Jaffer, der får oplevet verden i den kommende tid. Også Bolette har planer om at krydse landets grænser.

- Jeg har lavet en masse dejlige aftaler og skal selv ud og rejse med mine kollegaer imens. Men derfor er det stadig tomt uden ham, fortæller Bolette, der tilføjer, at det bliver nogle uger, hun må undvære sin mand. Parret kan dog se frem til at få en masse oplevelser sammen, når de bliver genforenet.

- Vi rejser sammen, lige efter han er kommet hjem, så skal vi have en masse kvalitetstid.

LÆS OGSÅ: Mille Gori afslører nyt tv-program