Improviserede bryllupstalen: Sådan gik det

'Bachelor'-stjernen improviserede talen til sit livs kærlighed på parrets store dag.

For en måned siden ringede bryllupsklokkerne, da Jaffer Janjooa og Bolette Birch endelig kunne sætte en ring på hinandens fingre.

LÆS OGSÅ: Lakserytteren tager kampen op: Lægger sig ud med DR

Men selvom det blev til et klart og tydeligt "ja" fra Jaffer, så var ordene i bryllupstalen ikke helt på plads, da HER&NU/Realityportalen talte med ham et par uger før brylluppet. Han havde i hvert fald ikke skrevet en tale - og havde heller ingen planer om det.

- Jeg ved godt, hvad jeg skal sige, men jeg regner med, at jeg winger den på dagen. Det kan godt være, at det er rigtig dårligt, men det plejer at virke, så det håber jeg også, at det gør den dag, lød det fra en optimistisk Jaffer.

Den 7. oktober blev dagen, hvor parret skulle afgive deres løfter til hinanden, og nu giver Jaffer status på, hvordan det gik med den improviserede bryllupstale.

- Jeg holdt en vanvittig god tale til Bolette, hvis jeg selv skal sige det. Der var ingen, der græd, men der var mange, der grinede. Jeg ville ønske, de græd af grin, men det gjorde de ikke. I hvert fald ikke af hvad jeg selv kunne se, lyder det med et smil fra tv-værten.

LÆS OGSÅ: 'Bachelorette'-stjerne alvorligt syg

Jaffer er lige nu aktuel som vært på anden sæson af 'Good luck guys' på Prime Video.

LÆS OGSÅ: Helle Thorning-Schmidt afslører: Skriver med verdensstjerne