Peter Birch og Philip May i 'Good Luck Guys'
Peter Birch og Philip May i 'Good Luck Guys'

Peter Birch og Philip May sammen i nyt program

'Good Luck Guys' er tilbage, og denne gang bliver det mere udfordrende end nogensinde før.

I dag løfter Prime Video sløret for, hvem de seks par er, som skal dyste mod hinanden i en ny sæson af den populære realityserie 'Good Luck Guys', som igen har Jaffer Janjooa som vært.

LÆS OGSÅ: Mie Fitness har født

Artiklen fortsætter under videoen.

Det er en blanding af kendte realitydeltagere, influencere, Youtubere og TikTok-stjerner, der indtager skærmen, når en ny sæson af 'Good Luck Guys' får premiere til efteråret. Seerne kan blandt andre glæde sig til at se reality-veteranerne Peter ’Ulven’ Birch og Philip May give den gas på Lilla Hold.

LÆS OGSÅ: Jas og Mika meldt til kommunen

Kærligheden sættes på prøve, når kæresteparrene Anne Plejdrup og Nikolaj Hvidman samt Amanda Sascha og hendes forlovede, Mads Olinius, skal overleve sult, dårlige soveforhold og insektbid som gult og pink hold. Og måske er det en fordel ikke at kende hinanden? Det vil vise sig, når Lady Lola Matwara, kendt fra FBoy Island, skal kæmpe side om side med Andres Artiles Jerrik aka CopenhagenKid på Orange Hold.

Også i sæson 3 er det Jaffer Janjooa, der styrer tropperne, og denne gang har han skruet op på alle parametre og gjort sit til, at ingen skal føle sig sikre på, hvad næste træk bliver.

- Igen er 'Good Luck Guys' blevet til en intens rejse fyldt med drama, grin og fuldstændig uforudsigelige øjeblikke. Vi har en gruppe fantastiske deltagere, som bliver udfordret til det yderste i helt nye omgivelser, og jeg glæder mig helt vildt til at præsentere seerne for den nye sæson til efteråret , siger Jaffer i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: 'True Love'-par skal giftes

Optagelserne af 'Good Luck Guys' har denne gang fundet sted i Malaysias vilde og smukke omgivelser, hvor deltagerne har måttet kæmpe mod elementerne og hinanden for at klare sig i konkurrencen. Det handler om overlevelse, når hvert hold skal dyste om at bo i Luksushytten, kæmpe for perler, de kan handle for i shoppen, og ultimativt kæmpe for at blive længst muligt i programmet i hårde konkurrencer, som kræver både samarbejde, overblik og styrke. Det hold, som til sidst står tilbage, kan kalde sig vinder af 'Good Luck Guys' sæson 3 og 200.000 kr.

Sæson 3 får premiere den 25. oktober på Prime Video.

LÆS OGSÅ: Se videoen: Kronprins Christian er blevet student

Good Luck Guys sæson 3
Good Luck Guys sæson 3