Tobias Friberg og kæresten Josefine Lindegaard
Tobias Friberg og kæresten Josefine Lindegaard

To uger efter kæreste-tatovering: Bekræfter brud

Forholdet mellem Tobias Friberg og Josefine Lindegaard er endnu en gang slut.

Tingene kan gå stærkt i reality-verdenen, og stærkt gik det, da Tobias Friberg og Josefine Lindegaard blev kærester. Det er kun 14 dage siden, Tobias stolt viste sin nye kæreste og ikke mindst kæreste-tatovering frem.

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-par afslører stor nyhed

Artiklen fortsætter efter videoen med Thomas Blachman.

- Vi elsker hinanden rigtig højt og har brugt rigtig meget tid sidste måned på at få bearbejdet tingene og få tilliden tilbage imellem os. Vi står et enormt stærkt sted sammen denne gang og er klar til at leve et liv sammen og være hinandens klippe. Jeg erkender min fejl og ved godt, det var et forkert valg, sagde Tobias dengang om sin beslutning om at tage ned til Spanien for at lave porno med Fie Laursen.

LÆS OGSÅ: 'Ex on the Beach'-par afslører plan om børn

Tobias og Josefine var nemlig sammen, inden Tobias rejste, men hans beslutning kostede ham forholdet. Han vandt hende dog tilbage. Men nu er forholdet atter slut. Det bekræfter de begge.

- Ja, vi er gået fra hinanden. Jeg ønsker ikke at kommentere yderlige på det af hensyn til Tobias, lyder det kort fra Josefine, som ikke er et helt ukendt ansigt. Hun er nemlig netop nu aktuel i den nye sæson af 'Kærlighed hvor kragerne vender'.

LÆS OGSÅ: Ung mor afslører: 3-årig søn kan læse

Tobias: Jeg har mine dæmoner

Tobias fortæller også, at de ikke længere er et par.

- Det er rigtigt, og det er meget ærgeligt. Jeg har desværre bare mine dæmoner, som gør jeg bliver bange og så ødelægger tingene for mig selv. Hun er en fantastisk pige. Så ville somme tider ønske, folk også blev hos mig, når jeg har brug for dem og ikke kun omvendt, lyder det fra Tobias.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-stjerne afslører stor nyhed

Han ønsker heller ikke at uddybe mere om bruddet, men ønsker Josefine alt det bedste.

Tobias har heller ikke ønsket at kommentere på, at det nu ser ud som om ud fra hans Instagram-profil, at han har fundet sammen med en ny pige. I hans profiltekst fremgår hendes profilnavn med en hængelås ud for, ligesom der står Tobias efterfulgt af et hjerte i hendes profilbeskrivelse.

LÆS OGSÅ: Emil Midé følger hjertet: Tid til familien

Det har heller ikke været muligt at få en kommentar på, hvorvidt Tobias fortryder at have fået en tatovering med Josefines forbogstav i ansigtet.